Alo/Đ.M. MEDENI MESEC IZ SNOVA Srpsku voditeljku muž iznenadio i odveo na ovu lokaciju, noć košta preko milion dinara, a prizori ostavljaju bez teksta (FOTO) 20:35 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. OVO JE VIKENDICA LEE KIŠ NA OBODU BEOGRADA Voditeljka napravila raj na zemlji, ogroman bazen i veštački potok, a detalj u dvorištu ostavlja bez daha (FOTO) 17:16 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. POZVALI SU ME I JA SAM DOŠLA Jovana Jeremić otkrila kako je usledilo pomirenje sa Dijanom Janković i njenim suprugom nakon pretnji i skandala 20:02 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. ČEKALA JE VELIKA KARIJERA U ZVEZDAMA GRANDA Učestvovala u rijalitijima, a onda se tajno udala, ovako izgleda njen muž, niko mu ne zna ime 12:54 Vip 0
Alo/Đ.M. NJIH NAM NIKO NE MOŽE ZABRANITI Potresna objava Nikoline Pišek na dan rođenja njenog pokojnog supruga kida dušu, voditeljka slomljena (FOTO) 10:51 Vip 0
Grandonline/Alo/N.D. VIŠE SE NE UDAJEM, VOLIM SVOJU SLOBODU! Zlata Petrović o svom emotivnom statusu, piznala čega ne može da se odrekne zbog partnera 23:05 Vip 2
Alo/N.D. TAŠKE URLAO NA VIKI ZBOG STAJLINGA! Alo! paparaco uslikao bračni par tokom žustre rasprave, orila se ulica (FOTO) 07:30 Vip 1
Kurir/Alo/N.S. ZVEZDA GRANDA SE TAJNO UDALA ZA VOĐU DILERSKE GRUPE Slađana je svoju karijeru zapostavila zbog njega (FOTO) 07:50 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. ON JE POTEZAO PIŠTOLJ NA NJU Slađa Delibašić saslušana zbog bivšeg dečka, nije znala da je on opasan momak 08:00 Vip 0
Alo/A.J. NIJE IM POTREBNO MOJE PRISUSTVO Konstrakta progovorila o deci i suprugu: Moj muž dosta strada sada 20:55 Vip 0
Alo/N.S. OD MUŽA DOBILA VIKENDICU Suzanu Mančić suprug je oduševio ovim poklonom, a ona je otkrila cenu nekretnine 14:37 Vip 0
Alo/N.S. ŽELIM SEBI DA PRIUŠTIM KOMFORAN ŽIVOT Sneki progovorila o braku sa bogatim biznismenom 12:42 Vip 0
Alo/A.M. RAZGLEDNICA SA JADRANSKOG MORA Marijana Mićić odvela ćerku prvi put na letovanje, porodična fotografija će vas raznežiti (FOTO) 16:14 Razonoda 0
Alo/Đorđe Milošević U JEKU SKANDALA MARINKOVIĆEVE Oglasila se Tara Simov za Alo! i Aleksandri uputila ove reči, a nije štedela ni Maju, ovo se čekalo 16:21 Vip 3
Telegraf/Alo/A.J. UHVATIO ME I POČEO DA ČUPA ZA KOSU Suzana Jovanović dobila nesvakidašnji poklon za rođendan: Izbacuj ovo napolje 18:10 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. ŠTA SVE POSEDUJE MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ? Toni nije znao ko je ona, a prepisao joj dvorac i milione evra 17:00 Vip 1
Alo/N.S. UDALA SE U TAJNOSTI, A SADA SE OGLASILA SA MEDENOG MESECA Marija Egelja otkrila gde se nalaze, kao i kakav joj je muž 08:20 Vip 0
Alo/N.S. NEDA UKRADEN OTKRILA SVE O ROMANSI SA TONIJEM Pevačica se oglasila nakon povezivanja sa mužem njene koleginice Dragane Mirković: Našao mi se pri ruci! 21:34 Vip 0
Mediji OVO JE BIO NJEN IZGOVOR Evo kako je Biljana sve obmanula i krila da je zabetonirala muža 11:56 Hronika 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju 19:31