SA NJIM JE PEVAČICA DOBILA DETE U 52. GODINI Ovo je muž Sanje Maletić kome je juče rodila ćerku 07:40 Vip 0
PEVAČICA NAKON SMRTI MUŽA OTKRILA STRAŠNE DETALJE: Čaršijski džukci i džukelice, ostavljam vam da razvijate filmove u svojoj glavi! 14:30 Vip 0
VODITELJKA ZAVRŠILA U KREVETU KOD KOLEGE Muž je celu noć tražio po hotelu: Probudila sam se pored njega i... 22:20 Vip 0
GEST OVOG PARA ĆE VAM NATERATI SUZE NA OČI Ženu izbacio muž na ulicu sa malom bebom, a onda su se pojavili ONI i uradili divnu stvar 15:20 Razonoda 0
"PLAČE I KUNE SE DA ME VOLI" Žena mužu u telefonu pronašla nešto zbog čega je svi savetuju da se RAZVEDE 10:20 Razonoda 0
SUZANA JOVANOVIĆ OTKRILA ISTINU O RAZVODU Priznala sve detalje: Saznala sam da nisam jedina žena u njegovom životu 15:35 Vip 0
MISLILA SAM DA ĆU UMRETI Poznata glumica otkrila jezive detalje nasilja u braku: Nisam pobegla posle prvog šamara 14:01 Vip 0
PRIZNAM MUŽU KADA SE ZALJUBIM U DRUGOG Voditeljka šokirala izjavom: Svi su hteli da im budem ljubavnica 22:13 Vip 0
ANA KORAĆ VOZI AUTO OD 150.000 EVRA Starleta u G klasi uhvaćena u gradu u sitne sate, od muža ni traga ni glasa 17:50 Vip 0
UDALA SE ZA 46 GODINA STARIJEG Muž joj ispunjava SVE ŽELJE, a ovo im je jedini PROBLEM u braku (VIDEO) 20:00 Razonoda 0
"IMA INTIMNE ODNOSE S ROĐAKOM" Žena izbezumljena nakon saznanja da njen muž ima BOLESNU AFERU 19:00 Razonoda 0
NAŠA PEVAČICA POKAZALA DETE Ponosna mama dovela ćerku i muža u Beograd, odmah posetila ovu svetinju! 14:36 Vip 0
NAŠA VODITELJKA OSTAVILA 16 GODINA STARIJEG, PA SMUVALA BIZNISMENA Raskid i vezu je krila, haos je nastao kada se sve saznalo 20:28 Vip 0
VODITELJKA SLOMLJENA OD BOLA Muž je prevario sa 10 godina mlađom, ljubavnica mu rodila dete 07:00 Vip 0
SPASLA BRAK TAKO ŠTO JE PRONAŠLA SVOJU KOPIJU Muž i ona dele krevet sa njenom DVOJNICOM i nikad nisu bili SREĆNIJI (VIDEO) 17:00 Razonoda 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0