CIPKA PRE SMRTI MUŽA OBJAVILA IZAZOVAN VIDEO Pevačica se snimala u brushalteru, ništa nije slutilo na tragediju 16:24 Vip 0
NISAM ŽIVELA OD PEVANJA, MOJ SUPRUG JE DIREKTOR Naša pevačica nikad iskrenija: Svaka pevačica može da nađe imućnog muškarca 21:00 Vip 0
SADA IMA BOGATOG MUŽA, A SA 19 GODINA JE VOLELA MARKA MILJKOVIĆA Voditeljka je prva koja je bila intimna u rijalitiju! 13:29 Vip 0
BRAK MI NIJE IDEALAN Pevačica otvoreno o problemima sa suprugom, nije želeo da oženi pevačicu 12:40 Vip 0
NAŠOJ VODITELJKI DEČKO PRIREDIO IZNENAĐENJE Nije ni slutila o čemu se radi, doktor sve držao u tajnosti 23:10 Vip 0
ANA KORAĆ SE POMIRILA SA MUŽEM Starleta odlučila da se oglasi i pokaže da nikad nije bila srećnija: Istina je da smo imali nesuglasice 19:20 Vip 0
STIDIM SE, BORILA SAM SE SA SRAMOM TADA! Našu pevačicu muž nagovarao da se u javnosti pojavljuje polugola! 18:25 Vip 0
ISPLIVALI DETALJI O ODNOSU TANJE SAVIĆ I NJENE SVEKRVE U početku je nikako nije prihvatala, a onda povukla šok potez! 18:05 Vip 0
MUŽ JE IZLETEO IZ ORDINACIJE I KRENUO DA VIČE! Trudna Nadica Ademov otkrila šok detalje sa pregleda: Sve vreme je ponavljao ovo! 17:15 Vip 0
GOVOR BOJANINOG BIVŠEG MUŽA KIDA DUŠU Ognjen Janković slomljen na komade, potresnim rečima se oprostio od voditeljke 15:26 Vip 0
OGLASILA SE SITA AHMIĆ Anelina sestra uputila javni apel nakon tvrdnji da joj je muž slomio telefon zbog prevare! 22:40 Vip 0
MISLILA SAM DA NEMA DALJE Maji Berović nakon porođaja zdravlje bilo ozbiljno ugroženo, morala na niz operacija, prošla je kroz pravi pakao 16:50 Vip 0
UHVATILA IH NA GOMILI Žena saznala da ju je muž 22 godine varao sa njenom MAJKOM, od detalja se PREVRĆE ŽELUDAC 22:00 Razonoda 0
NIKAD SE NIJE OSEĆALA TAKO PONIŽENOM Muž je nazvao nakazom samo zbog ovog, od šoka nije znala gde se nalazi 14:07
POZNATI KOŠARKAŠ OPLJAČKAN USRED MANASTIRA Bivšem mužu Marije Kilibarde provalili u spavaću sobu, evo šta je ukradeno 12:46 Vip 0
SAZNALO SE ČIME SE ZAPRAVO BAVI MUŽ ILDE ŠAULIĆ! Sada je sve javno, zbog ovoga više nije u Srbiji 21:30 Vip 0
NIJE MU STALO, NE ŽELI DA NAS VIDI Glumica dobila dete u 52. godini: Jedva je sastavljala kraj s krajem, a muž joj nije pomogao! 09:40 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
"ZAŽALIĆETE ZBOG OVOGA" Putin o napadu na Kazanj: Evo šta je poručio predsednik Rusije! 13:15 Vesti 0
SVI POGREŠNO KUVAMO ČAJ Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme 12:40