"MAMA, ON MOŽE OTAC DA MI BUDE" Srbin oženio 20 godina mlađu Albanku, a ovo su uslovi koje je morao da ispuni 09:17 Vesti 0
SRPSKI BIZNISMEN, ZLOSTAVLJAO DEVOJČICE U AMERICI Očekuje ga pakleni boravak u zatvoru, takvi kao on tamo imaju rigorozan tretman 08:12 Hronika 0
SRBI U ITALIJI IZGUBILI 9.000 EVRA Torbicu sa novcem našao penzioner, njegov potez šokirao i vlasnika 16:32 Vesti 0
UHAPŠEN SRBIN U AMERICI Napastvovao tri devojčice, dve žrtve su rođene sestre, bio prijatelj sa njihovim roditeljima 09:09 Hronika 0
MALOLETNI SRBIN UHAPŠEN U AUSTRIJI Bežeći od policije skočio sa 7 metara, slomio nekoliko kostiju 23:53 Hronika 0
Naj žena RUSKINJA ISPROZIVALA NAŠE MUŠKARCE Srbi samo zovu na kafu, to je ništa, ako želite da nas osvojite, moraćete da uradite ovo 15:20
N. Gavrilov SRPSKI DRŽAVLJANIN IZRUČEN IZ AUSTRIJE U SAD Od droge na Darknetu zaradio 18 miliona dolara! 06:00 Hronika 0
majžena NEVEROVATNA PRIČA OBRADA IZ BILEĆE: Ovako je nepismeni Srbin postao jedan od najbogatijih Amerikanaca 10:51
D.K. SRBIN POSTAO HEROJ GRČKE Ivan skočio u divlje more i spasao ženu dok je spasilac stajao skamenjen na obali! 08:30 Vesti 0
Nikola Nenadović SRBIN POSTAO HEROJ U GRČKOJ Spasao Rumunku iz mora dok je pravila selfi, njen muž se udavio 21:03 Vesti 0
Milica Jovanović SRBINU PRETI DO 15 GODINA ZATVORA Uhapšen u Mađarskoj zbog trgovine ljudima 12:02 Hronika 0
Milica Jovanović SRBIN POGINUO U SAMOBORU Pao s visine od 8 metara dok je radio na izgradnji hale 13:42 Hronika 0
Zorica Zarić Albanka se u pravoslavnoj crkvi zaklela na vernost Srbinu: Srećna sam što se vraćam u veru predaka 06:45 Vesti 0
D.K. "MNOGI ALBANCI NE ZNAJU DA SU SRBI" Albanka prešla u pravoslavlje, pa se udala za Srbina u Leposaviću! 20:26 Vesti 0
Nikola Nenadović NESTALI FILIP PRONAĐEN NA MALTI Oglasila se Srpska zajednica, evo u kakvom je stanju 22:36 Vesti 0
D.K. MAJKA MU JE PRED SMRT DALA PLOČICU SA BROJEM 1128 Živko je posle 80 godina konačno saznao istinu! 22:47 Vesti 0
Alo.rs ŠOKANTNI DETALJI LIKVIDACIJE SRBINA U KOLUMBIJI Ubijen zbog kofera punog para! 06:00 Hronika 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
OSIM POVIŠICE PENZIONERIMA STIŽE I DODATAK NA PENZIJU! Dobija se mesečno, evo ko ima pravo i koliko on iznosi 08:26 BIZ 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0
ZVEZDA OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA Sjajni napadač potpisao novi ugovor, klub iz komšiluka sve potvrdio 09:04