JEDINI PASTIR (16) KOJI SA DEVOJKOM ČUVA OVCE - CEO RASPUST PROVELA SA NJIM! "Ne želi u grad, ovde ima sve, obožava ovo" 15:23 Vesti 0
DEČAK SILOVAO STRINU I NASKAKAO NA OVCE KOJE SU ZATIM LIPSALE Utvrđuju ko će odgovarati za jezive zločine 13:06 Hronika 2
REGION VRIŠTI OD SMEHA! Osman i Salko u HAMBURGU naišli na 1000 ovaca bez čobana! Obojici sinula ista ideja(VIDEO) 13:33 Vesti 0
"Ne stidim se opanaka": Čuva stado, a upisala je akademiju, mlada Bosanka opčinila mreže 14:23 Razonoda 0
OVCE UPALE NA PLANTAŽU I POBRSTILE 100 KILOGRAMA KANABISA! Vlasnik ne može da dođe sebi 18:44 Vesti 0
"PRVO SAM ČUO PSE KAKO LAJU" Vukovi upali u Radomirovo domaćinstvo, napravili jeziv pokolj 09:47 Vesti 0
"VIŠE VOLIM OVCE NEGO ŽENE!" Čobanin Buda otvorio dušu: "Njih tri su me ostavile zbog životinja" 07:41 Vesti 0
N. nenadović NEKO SE ISTALIO ZA PARE DA TO NAPRAVI Učesnici protesta očajni: To je najveće poniženje, ovcu su nam nacrtali sa crvenom mašnicom! (VIDEO) 11:27 Vesti 11
Alo!/RINA FENOMEN U ŠUMADIJI! Sedam ovaca na svet donelo 21 jagnje Belka ojagnjila pet mladunaca 06:00 Vesti 0
alo.rs NAJLEPŠA SRPSKA GLUMICA NAPRAVILA OZBILJAN POSAO Osuđivali je a sad joj se svi dive, evo kako izgleda njena farma 08:30 Žena 0
Alo.rs/Mediji NAPUSTIO AMERIKU, PRESELIO SE U SRBIJU NA SALAŠ DA ČUVA OVCE Pravim ovde svoj mali raj, ljudi koji žive u gradovima greše 11:54 Vesti 0
Alo/Mediji PSI LUTALICE NAPRAVILE KRVAVI PIR NA IMANJU U BEOGRADU? Zaklano 18 jagnjadi i 5 ovaca, domaćini u strahu 07:44 Hronika 0
Aloonline.ba SIN DONEO OCU PUŠKU I NASTAO JE HAOS Muškarac ubio dva psa koji su mu napali ovce, a sada je optužen! 18:28 Vesti 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
MOGAO JE DA ME UBIJE S LEĐA NA LICU MESTA Ovo je Dragan koji je prijavio policiji da je video Aliju Baligajića u njihovom selu (FOTO) 13:42 Hronika 2
VIŠE OD POLOVINE SRBA IMA POVIŠEN HOLESTEROL Svi to pripisuju masnoj hrani, ali najveći krivac je jedna jutarnja navika 12:31
OVO CELU SRBIJU ZANIMA Kvalifikacije za SP počinjemo od septembra, četiri velika tima nam "beže" 13:10