Pink/Alo/V.M. MUŠKARCI SU LAŽOVI I MANIPULATORI! Samohrana majka Milica Dabović oplela po jačem polu! 15:00 Vip 1
Alo/V.M. S*KSI I U TERETANI Bekvalčeva dala gas na treningu, pevačica zategnuta kao praćka! (FOTO) 14:00 Vip 0
NAKON ŠTO SU SE SLEGLI UTISCI! Oglasile se popularne Uraganke i poslale predivnu poruku celoj Srbiji, a ovoj osobi su posebno zahvalne za sve! (FOTO) 14:36 Vip 0
BIVŠI JE POTEGAO PISTOLJ NA NJU! Slađa Delibašić otkrila šokantne detalje iz svog života, spomenula i ćerku Silviju koja je prisustvovala stravičnoj sceni! 14:16 Vip 0
ZASENILA MAJKU! Čuvena Hajdi Klum objavila fotografiju sa ćerkom, iako ima tek 16 godina preti da pokori sve svetske piste svojom raskošnom lepotom! 14:01 Vip 0
ŠOK! Verenica Darka Lazića objavila fotografiju i totalno zbunila javnost, od pevača ni traga ni glasa, a svi se pitaju samo jedno! (FOTO) 13:12 Vip 1
DANAS BI NAPUNIO 57 GODINA! Tuga za pevačem ne jenjava, Džejova ćerka čestitala pokojnom ocu rođendan porukom koja kida dušu! (FOTO) 12:56 Vip 0
ZAJEDNO U PROVODU! Anastasija i Aleksandra Prijović uživaju pevajući Cecine hitove, snimkom oduševile sve, a glas Ražnatovićeve svi hvale! (VIDEO) 12:20 Vip 0
NE PRIČA ČESTO O PRIVATNOM ŽIVOTU! Jovana Joksimović prvi put iskreno o braku sa Željkom, dotakla se ljubomore i priznala jednu veoma bitnu stvar 12:00 Vip 0
ZA SAMO JEDAN STIH! Ovih pet reči je Marini Tucaković donelo preko 100.000 evra, a niste ni pomislili da se radi baš o ovoj pesmi! 11:00 Vip 0
TO JOJ JE TEŠKO PALO! Aleksandra Mladenović otvorila dušu i progovorila sve o ponižavanju od strane kolega, dotakla se i vereničkog prstena koji je vratila 10:40 Vip 0
ŽIVOT JE NIJE MAZIO! Ćerka našeg pevača bila je u paklu droge, živela u komuni, izgubila brata, a ovaj momenat je bio presudan da se povrati i dovede u red 10:25 Vip 0
BUDIZAM MU JE POMOGAO! Cela Juga ga je obožavala, život ga nije mazio, povukao se iz javnosti i danas živi potpuno drugačije! 10:10 Vip 0
KAJLI OPTUŽENA ZA MALTRETIRANJE MANEKENKE! Milijarderka odgovorila na skandalozne optužbe, pere se ovim komentarom koji će tek navući gnev američke javnosti 09:55 Vip 0
ROĐENDANI U LUKSUZNIM RESTORANIMA! Poznate ličnosti daju ogromne svote novca za pse, kljukaju ih lekovima za smirenje, a ova starleta je retku vrstu platila 5000 evra! 09:40 Vip 1
SVE JE NESTALO PREKO NOĆI! Boba otkrio sve o stravičnom požaru koji je uništio Grand, dotakao se braka sa Brenom, a spomenuo i Sašu Popovića! 09:10 Vip 0
ONA MU JE RODILA FILIPA! Boba prvi put progovorio o ženi koju je voleo pre Brene, otkrio detalje manje poznate javnosti iz braka sa Zoricom i kada se desio preokret 08:25 Vip 0
NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI! Nakon puno spekulacija od razlozima otkaza, Jovana Jeremić konačno progovorila i otkrila pravu istinu, spomenula i Milomira Marića! 07:55 Vip 5
24sedam/Alo/V.M. AFERA NA SNIMANJU SERIJE Dženifer Aniston i Dejvid Švimer dugo skrivali romansu koja im se neplanski desila! Isplivali detalji pravih Prijatelja! 00:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
PREDSEDNIK AZEJBERDŽANA: Pod plaštom takozvanih evropskih posmatrača stvorena je NATO infrastruktura na našoj granici 14:23 Vesti 0
NOVO PRAVILO ZA SRPSKE TURISTE! Ukidaju se granični prelazi - evo ko neće morati da pokazuje pasoš! 13:09 Vesti 0
DOKTOR ČUBRILO UPOZORAVA Čist rasol razara creva, samo ako se ovako uzima podiže imunitet do maksimuma 09:56
KAD JE DEKOLTE VAŽNIJI OD KOŠARKE Haos na terenu, piše se istorija, ali ovog navijača ja zanimalo nešto drugo (VIDEO) 12:39