SKANDAL! Brutalna svađa poznatog pevača sa ćerkom, pale teške reči i uvrede, ovakav sukob estrada ne pamti i to na društvenoj mreži! 11:05 Vip 0
ISPLIVALI DETALJI! Otkriveno ko nudi Uragankama ogroman novac i svetsku karijeru, a evo šta one kažu na sve to! 10:50 Vip 0
NERAZDVOJNE! Iva Grgurić i Ljupka Stević mame uzdahe, a evo gde su uhvaćene i šta su radile! (FOTO) 10:35 Vip 1
SLIČNOST JE NEVEROVATNA! Ovo je rođeni brat Saše Kovačevića, bio je u vezi sa poznatom pevačicom, a izgleda brutalno dobro! (FOTO) 10:05 Vip 0
VOLIM TE! Gagi Đogani prvi put javno izjavio ljubav svojoj devojci, uputio joj prelepe reči koje će sve raznežiti! (FOTO) 09:30 Vip 0
SKANDAL U POZNATOJ PORODICI! Kim bila u vezi sa dečkom svoje sestre, konačno otkrivena istina o njihovom odnosu?! 09:00 Vip 0
OVO JE ISTINA! Jovana Jeremić otkrila prave razloge otkaza na Hepiju, uputila svima jasnu poruku i stavila tačku na brojne spekulacije, spomenula i ćerku 08:45 Vip 1
U TIGRASTOJ HALJINI I BUJNIH GRUDI! Una Čolić nikad provokativnija, fotografijom napravila opštu pometnju na društvenim mrežama! (FOTO) 08:30 Vip 0
NIJE U PITANJU RIJALITI! Ovo je bilo prvo pojavljivanje Jovane Jeremić na televiziji, voditeljku nećete prepoznati, a jedan detalj je svima zapao za oko 08:15 Vip 0
Telegraf/Alo/V.M. Kanje Vest preboleo Kim, utehu pronašao u bivšoj devojci Kristijana Ronalda?! 23:30 Vip 0
Alo/V.M. OD CIFRE VAM NEĆE BITI DOBRO Cipele pobednika Evrovizije koštaju kao jedan auto (FOTO) 19:45 Vip 1
Mondo/Alo/V.M. PEVALA JE ZA 200 DINARA, A SADA ZGRĆE OGROMNE PARE OD NASTUPA Šokantna ispovest Zvezde Granda: Muškarci su me napadali i dodirivali! 19:11 Vip 0
Alo/V.M. OPA BATO! Nećete verovati sa kojim bivšim zadrugarom je Sanja Vučić nerazdvojna posle Evrovizije! (FOTO) 17:34 Vip 0
Alo/V.M. ŽAO MI JE ŠTO NEĆEMO BITI ZAJEDNO Gagi Đogani poslao ljubavnu poruku ovoj devojci! 17:01 Vip 0
Alo/M. Čolić PEVAČICA NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE! Dari Bubamari se stomak preliva na sve strane, a na Instagramu nema mane! 07:30 Vip 4
Alo/Nedeljko Kiš ALO! SAZNAJE Anastasija je od Cece dobila gala proslavu, a sada je otkriveno na koju to luksuznu lokaciju je vodi dečko Đorđe Kuljić! 07:10 Vip 1
SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Zaposleni tuže rijaliti zvezdu Kim Kardašijan, isplivali svi detalji ponašanja bahate porodice! 00:30 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DIRLJIVO PISMO DEČAKA IZ JABLANICE ĆE VAM SLOMITI SRCE: "Hvala puno, ja sam dobar dečak..." 17:16 Vesti 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50