SrbijaDanas/Alo/Đ.M. JAVNOST JE ZGROŽENA! Supruga našeg pevača šokirala primitivnim stavom, komentari na njenu sramotnu izjavu usijali društvenu mrežu! (FOTO) 15:45 Vip 2
Informer/Alo/Đ.M. ZALJUBILA SE IVANA! Zgodna Uraganka otvorila dušu o američkom reperu koji joj je izjavio ljubav, otkrila detalje njegovog flertovanja i šta mu je obećala! 15:30 Vip 0
Novo Jutro/Alo/A.Đ. ŠOKANTNO Elektra Elit otkrila sve tajne prostitucije: "Kod mene nema ni kafe ispod 500 evra, a kamoli nešto drugo!" 11:55 Vip 1
Alo/V.Đ. BAŠ GA BRIGA! Nenad Okanović pravi haos u saobraćaju na beogradskim ulicama, a vozači besni krenuli da dobacuju ove reči! 07:50 Razonoda 3
Alo/M.Č. SRAMOTA! Nakon što je Olivera Kovačević pljunula po srpskim umetnicima, estrada stala u odbranu i žestoko joj odbrusila! 07:30 Vip 3
Alo/N.D. LOMIMO BANDERE! Darko Lazić nakon nesreće krenuo ponovo da se bahati, a ovom gnusnom rečenicom će tek razbesneti javnost u Srbiji! 07:10 Vip 1
DeToksik/Alo/V.M. MORA UVEK PO MOME Sandra Afrika rekla kakve kompromise pravi u karijeri, ali u jednoj stvari je odlučna! 00:12 Vip 0
Alo/Đ.M./V.M. URNEBESNO Pas Milice Todorović je uradio ovo u emisiji, pevačica propala od blama! 23:55 Vip 0
Alo/Đ.M. NJEGA JE NAJVIŠE VOLELA? Milica Todorović spomenula svog bivšeg dečka, a sve je iznenadila ovim komentarom o njemu! 23:45 Vip 0
Alo/Đ.M. ISPLIVALA FOTKA! Anastasija u zagrljaju Đorđa Kuljića zablistala na rođendanu, on je uhvatio oko struka, a Ražnatovićeva ne skida osmeh sa lica! (FOTO) 23:35 Vip 0
Alo/Đ.M. POSLEDNJI STIGLI NA PROSLAVU! Aleksandra Prijović stajlingom oduvala sve, pevačica u pratnji Filipa izgleda nikad bolje, a ovaj detalj su svi komentarisali! (FOTO) 23:25 Vip 0
Alo/Đ.M./V.M. VOZIM BRZO ALI NE U SRBIJI Dara Bubamara otkrila u kojoj zemlji se bahatila brzom vožnjom! 23:10 Vip 0
Alo/Đ.M./V.M. POBEDILA BIH! Dara Bubamara otkrila pod kojim uslovom bi trijumfovala na Evroviziji! 23:10 Vip 0
Alo/Đ.M./V.M. ON JE NAJGORI GLUMAC Rade isprozivao ovog glumca, koji mu neće ostati dužan! 23:00 Vip 0
Alo/Đ.M/V.M. NIJE MOGLA DA SAKRIJE SUZE! Dara Bubamara slomljena otkrila da su joj preminuli bivši svekar i svekrva, a istakla i kako se Kosta oseća nakon svega 22:50 Vip 0
Alo/Đ.M/V.M. POTPUNO ISKRENO! Milica i Dara bez dlake na jeziku prokomentarisale Uraganke i njihovo učešće na Evroviziji, a ovu stvar pevačica najviše zamera! 22:40 Vip 0
Alo/Đ.M/V.M. KIPI NA SVE STRANE! Dara Bubamara šokirala sve pojavom u emisiji, a svima je za oko zapao ovaj detalj na pevačici! (FOTO) 22:31 Vip 0
Alo/Đ.M/V.M. NIJE MOGLA DA SAKRIJE! Dara Bubamara prvi put uživo prokomentarisala sve o raskidu sa Tonijem! 22:20 Vip 0
Alo/N.K./V.M. UŽIVA NA ROĐENDANU Veljko objavio fotku na kojoj se sa prijateljima provodi na Anastasijinoj proslavi! (FOTO) 21:39 Vip 0
Alo/N.K/Đ.M. ŠOK! Poznata pevačica stigla na Anastasijin rođendan, a ljudi su jedva prepoznali ko je u pitanju! (FOTO) 21:19 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
"NEMA NIŠTA OD PRELAZNE VLADE" Aleksandar Vučić poručio opoziciji: "Ako oni misle da uvedu diktaturu, i to je okej, samo neka vide da li može i kako im to ide" 20:34 Vesti 81