SrbijaDanas/Alo/K. S. NEPRIJATNO MI JE! Oglasio se poznati pevač nakon što je Viki Mitrović obelodanila da su imali se*sualne odnose, skandal dobija novi epilog! 14:20 Vip 1
Alo/Đ.M. OSVETA SE SLUŽI HLADNA! Izbačeni zadrugar imenovao njega za vođu, a ova odluka će promeniti tok rijalitija! 12:59 Vip 0
Alo/Đ.M. DIVLJA AKCIJA DALILE I FILIPA! Car i Dragojevićeva ponovo tresli krevet, žestok se*s naočigled svih prisutnih! (VIDEO +18) 07:41 Vip 1
Alo/Đ.M. NEOČEKIVANA ODLUKA VELIKOG ŠEFA! Zadrugari nisu mogli ni da naslute šta im sprema produkcija, zanemeli od šoka! 15:13 Vip 0
Alo/Đ.M. DENIZ ORALNO ZADOVOLJILA ZOLU! Isplivao skandalozni snimak brutalne akcije, zadrugarka se ne smiruje, a tek da vidite šta on sve radi! (VIDEO +18) 13:36 Vip 2
Alo/Đ.M. DEJANU I ALEKS POPUSTILE KOČNICE! Zadrugari nisu mogli da se kontrolišu, odzvanjala izolacija, kamera zabeležila svaki detalj vrele akcije! (VIDEO) 10:18 Vip 2
Alo/Đ.M. NOVA BRUTALNA AKCIJA DALILE I CARA! Žestok se*s zadrugara naočigled svih prisutnih, nisu mogli da kontrolišu strasti! (VIDEO +18) 09:20 Vip 3
Alo/ Vesna Đorđević OTKRIVAMO! Maja se vraća u Zadrugu za 100.000 evra, pakleni plan Marinkovićeve zagorčaće Filipu život, a evo i kada ulazi! 08:00 Vip 16
Alo/Đ.M. GRUJINO SKANDALOZNO PONAŠANJE SE NASTAVLJA! Nakon što je ostavio suprugu, izvređao ljubavnicu, sada sedi sa ljubavnicom kao da ništa nije bilo! 13:15 Vip 0
Alo/Đ.M. DALILA IZGUBILA SUDSKI SPOR! Zadrugarka mora pevačici da plati ogromnu svotu novca, ni ne sluti šta se dešava u spoljnom svetu! 22:13 Vip 0
Alo/Đ.M. BRUTALNE SCENE SE*SA ŠOKIRALE SU JAVNOST! Stefanov otac ogorčen na sina zbog njegove žestoke akcije u rijalitiju, drug otkrio detalje porodične drame! 08:32 Vip 2
Alo/Đ.M. SKANDALOZAN SE*S NA BOŽIĆ! Žestoka akcija zadrugara u toaletu na veliki hrišćanski praznik, javnost zgrožena snimkom koji je isplivao u javnost! (VIDEO) 17:08 Vip 1
Alo/Đ.M. DALILA POSLALA FILIPU TAJNU PORUKU! Kamera zabeležila svaki detalj, zadrugarka je potpuno raskrinkana! 13:00 Vip 0
Alo/Đ.M. NIKAD BRUTALNIJA AKCIJA VIKI I MARKA! Zadrugarka divljački naskakala na Osmakčića, odjekivala cela spavaća soba, javnost zgrožena! (VIDEO +18) 10:18 Vip 0
Alo/Đ.M. POMAŽE JOJ DA PREBOLI CARA! Nova vrela akcija Dalile i Dejana, Dragojević nikad žustrije navalio na bivšu, ova zadrugarka ih prekinula! 08:50 Vip 0
Alo/Đ.M. PROBUDILI CELU SOBU! Maja i Car u nikad žešćoj akciji, Marko Osmakčić ih gledao i morao odmah da pređe u krevet kod ove zadrugarke! (VIDEO) 10:18 Vip 1
Alo/Đ.M. ŽESTOKA AKCIJA DALILE I DEJANA! Odzvanjala izolacija, nisu mogli da se kontrolišu, imala odnose na istom mestu gde i sa Filipom! (VIDEO) 09:01 Vip 4
Pink/Alo/K.G. OVAKO TAKI REAGUJE NA MAJINE VRELE AKCIJE SA FILIPOM Otac zadrugarke otkrio da li je podržava u tome 14:00 Vip 1
Alo/K.G. NE ZNAJU ZA BLAM! Car i Maja imali žestoku vrelu akciju u cik zore, pa probudili sve zadrugare, nisu mogli da se obuzdaju (VIDEO +18) 09:15 Vip 0
Alo/D.S. DALILA I DEJAN SU RIJALITI PREVARA VEKA?! Ovo su dokazi i sve laži para koji je šokirao region, fanovi rijalitija besni! 16:37 Vip 12
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37