Alo/K.G. MAJA OPET JAŠE FILIPA! Nova brutalna akcija u izolaciji, javnost zgrožena zadrugarkinim ponašanjem nakon svega! (VIDEO +18) 22:33 Vip 0
Alo/Đ.M. ORALNO ZADOVOLJILA FILIPA! Divljački se*s Maje i Cara tresao izolaciju, potpuno izgubili kontrolu! (VIDEO +18) 07:44 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. DALILA I DEJAN ĆE SE UBRZO POMIRITI! Otkriven pakleni plan Dragojevića, bivši zadrugar ne može više da ćuti, obelodanio sve! 12:10 Vip 1
Alo/Đ.M. PRVO BRUTALNA SVAĐA, A ONDA SE*S! Žestoka akcija Filipa i Maje u dnevnoj sobi, nikome nije jasno njihovo ponašanje! 12:00 Vip 0
Alo/Đ.M. ONA JE NOVI VOĐA! Izbačena zadrugarka šokantnom odlukom napravila opštu pometnju u kući, ovo niko nije očekivao! 14:43 Vip 0
Alo/Đ.M. NIKAD BRUTALNIJA AKCIJA MAJE I CARA! Nisu mogli da se kontrolišu, sve se treslo i orila se izolacija! (VIDEO +18) 08:36 Vip 1
Star/Alo/Đ.M. ZOLA I DENIZ IMALI ŽESTOKU AKCIJU U ETNO SELU! Isplivali novi šokantni detalji, u prikrivanju istine učestvovao i ovaj zadrugar, Miljana će poludeti! 12:30 Vip 1
Alo/Đ.M. NIKAD ŽEŠĆI SE*S! Brutalna akcija Maje i Filipa tresla krevet i zidove, ovako nešto do sada nije emitovano u rijalitiju, Miki morao da reaguje! (VIDEO +18) 09:55 Vip 0
Alo/Đ.M. NAKON VRELE AKCIJE! Dalila i Filip shvatili da su omraženi u narodu, oplela po Dejanu zbog svega: Njemu će ljudi u zagrljaj, mi smo negativci! 09:00 Vip 0
Alo/Đ.M. ŽESTOKI SE*S DALILE I CARA! Zadrugarka nikad brutalnijom akcijom proslavila razvod, sve se treslo! (VIDEO +18) 07:50 Vip 0
Alo/Đ.M. ŽESTOK SE*S DALILE I CARA! Dragojevićeva podivljavala, zajahala Filipa i napravila haos u hotelu, sve se treslo! (VIDEO +18) 08:20 Vip 3
Alo/Đ.M. BABO ĆE ME UBITI! Dalila molila produkciju da ne puštaju njene intimne odnose, plaši se reakcije svog oca zbog njenog skandaloznog ponašanja! 07:35 Vip 3
Alo/Đ.M. NE OSTAVLJA JE NA MIRU! Mensur ponovo naskače na maloletnu Milicu, kamere snimile svaki detalj vrele akcije u izolaciji! (VIDEO) 11:41 Vip 0
Alo/Đ.M. GUŠENJE, GRČEVI I ČUDNI TIKOVI! Jezive scene Tare Simov u rijalitiju, javnost i zadrugari uplašeni zbog njenog zdravstvenog stanja! 10:38 Vip 1
Telegraf/Alo/Đ.M. ONA NEMA GDE DA SE VRATI, DEJANU PREPISUJEM KUĆU! Prva ispovest Dalilinog oca, zbog ćerke je završio u hitnoj, a za Filipa nije birao reči! 19:04 Vip 1
Alo/Đ.M. FILIP PONOVO KRŠI NAJSTROŽA PRAVILA RIJALITIJA! Produkcija Caru sprema brutalnu kaznu zbog ovoga što je uradio! 19:46 Vip 0
Alo/Đ.M. POBEGAO UČESNIK ZADRUGE! Hitno se oglasila produkcija i najavila tužbu, momentalno je diskvalifikovan! 12:56 Vip 2
Alo/Đ.M. DOK DEJAN JECA NA SAV GLAS! Car i Dalila ponovo razmenjuju nežnosti, zadrugarka ga izazvala, a onda je pao i prvi poljubac! 09:20 Vip 0
Alo/Đ.M. PRIZNALI SVE! Dalila i Dejan pred milionima izneli celu svoju intimu, a onda je Stanija ovim potezom dovela u pitanje Tomovićevu muškost! 09:30 Vip 0
Alo/Đ.M. NAOČIGLED SVIH Žestoka akcija maloletne Milice i Mensura u spavaćoj sobi, zadrugarka krenula da moli Ajdarpašića da uradi ovo! (VIDEO +18) 20:20 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37