PUTIN ĆE UPOTREBITI NUKLEARNO ORUŽJE Vučić o trenutnoj situaciji u Rusiji i Ukrajini: Baš kako sam nažalost i predvideo! (FOTO/VIDEO) 20:00 Vesti 165
KAD VUČIĆ UPOZORI KAŽU DA "MRAČI", ALI EVROPA TO ISTO KAD PONOVI ONDA SU "MNOGO MUDRI" Isplivala najgroznija mržnja i licemerje antisrpskih medija (FOTO) 19:41 Vesti 233
NAJAVLJUJE SE NOVI OGROMAN USPEH SRBIJE: Do 2027. godine BDP po glavi stanovnika 15.250 evra! 19:06 Vesti 247
"NIKADA NEĆU DA IDEM IZ OVE ZEMLJE": Vučić poručio opoziciji:"Oni svoj posao, a mi svoj" 19:05 Vesti 243
"KOJE TO VELIKE ZVERKE ŠTITI REŽIM?" Vučić: Brine me da u ovoj našoj hajci ne budu uhapšeni nevini ljudi 19:00 Vesti 190
"EM ĆE NAM DECA OSTATI OVDE, EM ĆE RODITELJI MORATI MANJE DA PLATE" Vučić o univerzitetima i obrazovanju 18:55 Vesti 215
ALEKSANDAR VUČIĆ O PUTINOVOM POZIVU DA DOĐE U MOSKVU: Ako ne bude smak sveta, bila bi mi velika čast da budem na Crvenom trgu 18:54 Vesti 148
SMANJILI SMO LISTE ČEKANJA, KARDIOVASKULARNE INTERVENCIJE RADIĆE SE I NEDELJOM Vučić saopštio koja rešenja se primenjuju 18:46 Vesti 172
"IMAĆEMO NAJJAČU RAKETNU ARTILJERIJU NA SVETU": Vučić objavio bitne vesti za našu vojsku 18:37 Vesti 135
VUČIĆ IZDAO NALOG VOJSCI SRBIJE "Postignut je dogovor da se popuni sve što je potrebno" 18:35 Vesti 227
PUTIN SE NEĆE DVOUMITI DA UPOTREBI NUKLEARNO ORUŽJE! Aleksandar Vučić o opasnosti u svetu! 18:27 Vesti 130
VAŽNA PORUKA ALEKSANDRA VUČIĆA SRBIJI: ''Zemlju u njen razvoj ne smemo da zaustavimo, moramo da postanemo deo EU" 18:24 Vesti 151
"KAKO ĆEMO POVEĆATI PLATE I PENZIJE?" Vučić: Pustite partijske stvari i politiku, šta je to što će država Srbija u naredne dve godine da radi 18:22 Vesti 145
PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO NOVE OSTAVKE U VLADI: Siguran sam i da će tužilaštvo preduzimati mere u najskorijem roku 18:09 Vesti 175
Vučić i Tokajev prisustvovali prikazu vojne opreme i naoružanja na aerodromu u Batajnici 17:15 Vesti 83
POSLEDNJA POŠTA PREMINULOJ Aleksandar Vučić stigao na sahranu majke Željka Mitrovića (VIDEO) 13:40 Vesti 37
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
MOGAO JE DA ME UBIJE S LEĐA NA LICU MESTA Ovo je Dragan koji je prijavio policiji da je video Aliju Baligajića u njihovom selu (FOTO) 13:42 Hronika 2
VIŠE OD POLOVINE SRBA IMA POVIŠEN HOLESTEROL Svi to pripisuju masnoj hrani, ali najveći krivac je jedna jutarnja navika 12:31
OVO CELU SRBIJU ZANIMA Kvalifikacije za SP počinjemo od septembra, četiri velika tima nam "beže" 13:10