“NE DAMO SRBIJU-ALEKSANDAR VUČIĆ”! Prvi na listi je Vladimir Videnović iz Zaječara- Zajecaronline NA LICU MESTA 17:40 Vesti 0
VUČIĆ POSLAO VAŽNU PORUKU: Potrebno je da pokažemo poštovanje prema ženama, a ne da ih neki tuku... (VIDEO) 12:27 Vesti 32
ZVUČNI TOP? SRAM VAS BILO, LAŽOVI BEDNI Mnogo ste zla Srbiji naneli, ali - istina pobeđuje i Srbija pobeđuje! 21:15 Vesti 32
"U PETAK IDEM, JA ĆU DA FARBAM JAJA!" Predsednik Vučić najavio posetu Pionirskom parku i studentima koji hoće da uče! 20:56 Vesti 30
ŽELIM DA ČESTITAM SVIMA IZBOR NOVE VLADE REPUBLIKE SRBIJE Vučić: "Da učine sve što mogu da zemlju vrate na put uspeha, da uz podršku svakog od nas obezbede slobodu od terora" 20:24 Vesti 45
VUČIĆ JASAN O BICIKLISTIMA BLOKADERIMA: "Za Srbiju blamiranje, za njih turizam! Više je kombi terao nego točak!" 19:16 Vesti 51
NOVINARSKA UDRUŽENJA DIREKTNI UČESNICI OBOJENE REVOLUCIJE Vučić: Ne znam šta su građani očekivali od njih 18:24 Vesti 38
VUČIĆ O HAPŠENJU ĐAJIĆA I REAKCIJI ŠABIĆA: Nek nadležni državni organi rade svoj posao kako misle da treba 17:50 Vesti 42
SRAM BILO SVE ONE KOJI SU LAGALI ZA ZVUČNI TOP Vučić: Lično ću tražiti i insistirati na svakoj vrsti odgovornosti 17:47 Vesti 54
VUČIĆ O SBB-u I PONUDI TELEKOMA Ponuda za kupovinu N1 i Nova S je odbijena, sve ovo sam rekao pre mesec ili više dana 17:36 Vesti 54
VUČIĆ OSUDIO NAPAD NA NOVINARE RTS: Žao mi je što televizije nisu zaštitile svoje novinare, treba da ih je sramota 17:33 Vesti 28
LAŽ O UPOTREBI ZVUČNOG TOPA JE BILA PRIPREMLJENA UNAPRED Vučić: 15. marta u večernjim satima pokušano je konačno sprovođenje obojene revolucije 17:24 Vesti 60
VUČIĆ SAOPŠTIO IZVEŠTAJ FSB Akustični uređaji koje koristi policija nisu upotrebljeni tokom protesta 17:12 Vesti 36
JOŠ PRE 8 MESECI SAM NAJAVIO SVOJ ODLAZAK U MOSKVU Vučić: Čini mi se da će nebo da mi sruše na glavu od pritisaka 17:10 Vesti 7
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
VETAR ČUPA STABLA, NEVREME STIGLO U SRBIJU Na udaru ova dva grada, a u Beogradu OLUJNI VETAR (VIDEO) 18:41 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 16. MAJ Devica treba da se čuva dvoličnih osoba, Škorpija će doneti važnu odluku 19:18