Alo/A.J. "TRESLA SAM SE" Majka Mike i Gibe otkrila trnovit put do operacije promene pola: Pet godina su se pripremale! 06:00 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. ŠOKANTNA ISTINA O ELEKTRI ELIT Šokiraćete se čime se bavila dok je bila muško, a sada zarađuje kao prostitutka neverovatnu sumu novca! 13:32 Vip 0
Blic/Alo/B.S. RADA POKAZALA KAKO MIKA I GIBA IZGLEDAJU POSLE PROMENE POLA Uvek su zračili osmehom, da li bi ste ih sada prepoznali? (FOTO) 18:15 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. DOBIJAJU JEZIVE PRETNJE, OTAC IM JE U BOLNICI Zbog promene pola Mika i Giba prolaze kroz teror, plaše se da izađu iz kuće 22:00 Vip 0
Telegraf/Alo/B.S. Jovana Jeremić se oglasila po pitanju promene pola Mike i Gibe "Ja smatram da u životu treba da živi ko kako voli" 12:55 Vip 0
hello/Alo/B.S. SRPSKI MLADI MODNI DIZAJNER PROMENIO POL I SADA JE MIA Pogledajte kako sada izgleda (FOTO) 11:40 Vip 0
Alo/ Vesna Đorđević SVE O PROMENI POLA MIKE I GIBE VASIĆA Bili na hormonskim terapijama, operisali se u Beogradu, a evo kakvi su im sada planovi! 08:00 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. RADE VASIĆ PRIZNAO DA SU MU SINOVI PROMENILI POL Izneo potresne detalje kako su podneli sve to "Rada je plakala, ja sam morao da lažem" 20:34 Vip 0
Blic/Alo/B.S. Proslavila se u muzičkom takmičenju, pa promenila pol, sada izgleda neverovatno (FOTO) 15:15 Vip 0
Pink/Alo/B.S. OGLASILA SE PRAVA ANA NIKOLIĆ Pevačica saznala da su Giba i Mika promenili pol, pa napravila haos izjavom! 14:30 Vip 0
Kurir/Alo/B.S. OGLASILA SE RADA VASIĆ! Prokomentarisala je sinove i njihovu odluku da promene pol "NEK SU MI ŽIVE I ZDRAVE" 12:43 Vip 0
Alo/B.S. EKSKLUZIVNO ZA ALO! Mika i Giba su se oglasili posle promene pola i venčanja, evo šta su rekle Ana i Ivana 12:10 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. ŠOK SAZNANJE! GIBA I MIKA VASIĆ PROMENILI POL Sada nose ženska imena, a jedna od njih se čak i udala! 16:28 Vip 0
Alo! VUČIĆEVIĆ POKOPAO N1 ANALITIČARA! "Mnogo su veće šanse da vi promenite pol nego da se to desi!" (VIDEO) 23:57 Vesti 1
Alo; "TRAŽIĆU ZAKON KOJI PRIZNAJE SAMO DVA POLA!" Tramp: Pod mojim vođstvom ovo ludilo će se završiti 13:47 Vesti 0
Kurir/Alo/E.B. RAZOTKRIVENA SKANDALOZNA ISTINA O KRISTINI FERARI Promenila pol, privođena zbog PROSTITUCIJE, a šok čime se nekad bavila! (FOTO) 21:06 Vip 0
Blic/Alo/N.D. PROMENIO POL I IME O njegovom učešću na audiciji "Zvezda Granda" se i dalje priča, EVO GDE JE SADA I ŠTA RADI BARBIKA 12:40 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35