Alo/I.G. POMIRILI SE DALILA I CAR! Filip i Dragojevićka nakon svih sukoba ponovo završili zajedno u krevetu! 14:40 Vip 1
Pink/Alo/I.G. ŠA JE ZA MENE MATOR ČOVEK! Oglasila se Tarina drugarica i žestoko oplela po reperu! 13:56 Vip 1
Alo/I.G. OGLASILA SE LJILJANA I OTKRILA TAJNI PLAN! Mimi Šarac porodica rekla da Gruju žena i dalje čeka, a ovo je prava istina! 12:05 Vip 0
Alo/I.G. SVI KAŽU DA NEVEROVATNO LIČE! Ovo je majka Marka Đedovića, pojavila se u zadruzi i poručila sinu samo jedno! (FOTO) 08:20 Vip 0
Svet/Alo/I.G. JEZIVE TVRDNJE BIVŠEG UČESNIKA RIJALITIJA: Ša je tukao svaku devojku, zlostavljao ih, kinjio i Taru bi nabio! 13:33 Vip 1
Alo/I.G. IVA POVUKLA TUŽBU PROTIV FUDBALERA! Pobednica Zadruge javno se oglasila i otkrila žašto je donela takvu odluku! 11:18 Vip 0
Alo/I.G. DA SI MUŠKO, ZAVRNUO BIH TI LOBANJU! Novi haos Dalile i Cara, udarili na porodice, Dragojevićku zabolele reči Filipovog oca 10:45 Vip 1
Alo/I.G. PRETHODNU NOĆ NIKADA NEĆE ZABORAVITI! Zadrugari dobili pozive od porodica, Filipu i Dalili se svet okrenuo naglavačke 10:03 Vip 2
Alo/I.G. REŠIO DA SKRENE MISLI! Gruja nakon što mu je proradila savest, odlučio da uradi nešto korisno! 21:33 Vip 0
Alo/I.G. DALILA I ŠA NOVA LJUBAV U RIJALITIJU!? Reper krišom flertuje sa Dragojevićkom, udelio joj komliment, ona nikad nežnija 19:10 Vip 3
Alo/I.G. NA KORAK DO DEPRESIJE! Matora otvorila dušu o svojim osećanjima, otkrila šta misli o MC Aleks! 18:40 Vip 0
Alo/I.G. ZA MAJU NEMA ZIME! Marinkovićeva izbacila grudi, ogrnula bundicu, pa zapevala! (FOTO) 22:05 Vip 1
Alo/I.G. RASTALI SE STANIJA I MARKO! Starleti nikad teže, svi su očekivali da će Marković krenuti sa njom! 20:49 Vip 1
Alo/I.G. CAR POMAHNITAO! Filip izgoreo od besa kada su mu pomenuli dugove, pa počeo da histeriše! 19:48 Vip 0
Alo/I.G. ŽENE U TRANSU! David Dragojević otišao u Afriku, pa pokazao kakvo telo ima (FOTO) 16:18 Vip 0
Alo/I.G. EMOTIVNO! Aleks gori od ljubavi, pa počela da tepa Dejanu, a onda brzo povukla reč! 22:53 Vip 0
Pink/Alo/I.G. NADAM SE DA NEĆE PUNO PATITI! Aleksandrina sestra progovorila o njenom pomirenju sa Dejanom i priznala kakva očekivanja ima od zeta! 22:15 Vip 0
Alo/I.G. ŠOK STATISTIKA! Gledaoci izbrojali koliko je puta Car Dalili pomenuo ćebence, kuglu i Dejanovu šolju, zanemećete zbog ovih brojki 21:50 Vip 1
Pink/Alo/I.G. PO**O SNIMAK TRESE JAVNOST! Oglasio se Bora Santana nakon skandala sa tranvestitom 21:17 Vip 1
Alo/I.G. JA BIH ZA TEBE U VATRU SKOČIO! Ša napravio kardinalnu grešku, Osmakčić se razbesneo i opleo po zadrugarima! 20:20 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
OVAKAV ODGOVOR PUTINA NIKO NIJE OČEKIVAO Reč od sedam slova uliva strah u kosti Zapadu! 12:03 Vesti 0
NAJAVLJENA NOVA JEDNOKRATNA POMOĆ U VREDNOSTI 7.000 DINARA Doneta je važna odluka za ovu grupu građana 11:15 BIZ 0
KO OVO OSETI KAD LEGNE MORA ODMAH PROVERITI KRV Kako se stanje pogoršava, bolovi se javljaju noću u listovima i petama 12:06
NEZAPAMĆEN HAOS Odlaže se utakmica Evrolige - lider elitnog takmičenja nema koga da pošalje na teren 12:26