Alo/I.G. DAVID BRUTALNO UDARIO NA BIVŠU SNAJKU! Dragojević osuo paljbu po Dalilinom i Filipovom odnosu, otkrio da ju je Dejan precrtao: Ona je izgubljeni slučaj! 22:04 Vip 0
Alo/I.G. NOVA RUNDA SVAĐE! Car prebacio Dalili današnje ponašanje, pa zapretio da će spavati sa drugom! 21:09 Vip 0
Alo/I.G. DALILA SE ZACENILA OD PLAČA! Nakon gnusnih uvreda koje je dobila od Filipa Cara zbog Dejana, Dragojevićka osramoćena kao nikad! 19:32 Vip 1
Alo/I.G. HISTERIJA DOSTIGLA VRHUNAC! Viki doživela pomračenje, pokušala da se diskvalifikuje, demolirala sve pred sobom! (VIDEO) 18:52 Vip 0
Alo/I.G. JEZIVI KRICI ODZVANJALI ZADRUGOM! Pevačica se onesvestila, snimak isplivao na mrežama: Pala je na glavu, dođite brzo, molim vas! (VIDEO) 17:49 Vip 0
Alo/I.G. CAR BRUTALNO PONIZIO MAJU! Filip uporedio njeno i Dalilino umeće u krevetu, Marinkovićevoj neće biti dobro kad čuje šta je rekao! 17:20 Vip 3
Alo/I.G. TARA PLJUNULA ŠA U LICE! Novi skandal trese Belu kuću, reper udario Simovu tamo gde najviše boli! 16:02 Vip 0
Pink/Alo/I.G. DAVIDA SVI ZNATE, A EVO KO JE SUZANA DRAGOJEVIĆ! Istina o Dejanovom ratu sa rođenom sestrom, pozvao joj je inspekciju u lokal, bio je mrtav za nju, evo kako ona izgleda i gde živi! 15:33 Vip 0
Alo/I.G. SPREMNA DA POKAŽE CARU ŠTA JE IZGUBIO! Dalila skupila snage nakon što ju je Filip pljuvao, jedna stvar je oraspoložila! 22:51 Vip 1
Blic/Alo/I.G. DALILINA MAJKA KIPTI OD BESA, JAVNO SE OBRATILA DEJANU: Zaneo si se, reci ko te je terao iz Šepka, živeo si kao princ! 21:41 Vip 5
Alo/I.G. PROMENIO ŽENU, A ONDA I ŽIVOTNE NAVIKE! Dragojević spreman za novi početak, evo šta radi u izolaciji, daleko od svih 21:28 Vip 0
Alo/I.G. MIĆA URNISAO DEJANA! Zadrugar optužio Dragojevića da je iskoristio Aleks za se*s, pa ga saterao u ćošak, mora da se izjasni! 20:17 Vip 0
Alo/I.G. ISPLIVALA ŠOKANTNA FOTKA! Maloletnoj Milici nedostaje intima sa Mensurom, pa stavila samoj sebi ruku u gaće! (FOTO) 19:52 Vip 0
Alo/I.G. DEJAN I ALEKS NERAZDVOJNI! Ljubavni par našao način da se razonode, pa ignorisali Mićinu podelu budžeta! 18:13 Vip 0
Alo/I.G. ANĐELO DODELIO NOVU TITULU DALILI! Zadrugarka odmah prebacila svu krivicu na Dejana! 16:30 Vip 0
Alo/I.G. VELIKI ŠEF ODUŠEVIO ZADRUGARE! Stigao neočekivan poklon u Belu kuću, evo šta je u pitanju! 16:00 Vip 0
Pink/Alo/I.G. OGLASILA SE SANDRA ČAPRIĆ! Pevačica progovorila o bivšem dečku i Dalili, nije ih štedela, a onda se dotaka i Dejanove romanse sa Aleks! 14:42 Vip 0
Alo/I.G. OČAJNIČKI ŽELI NJENU PAŽNJU! Car ovim potezom pokazao koliko mu Dalila fali u krevetu! 13:01 Vip 0
Alo/I.G. I ONI ZAVRŠILI U EKONOMSKOM DVORIŠTU! Nakon Dalile i Cara, Dejan i Aleks na istoj lokaciji odlučili da reše svoj problem! 11:10 Vip 0
Alo/I.G. PEVAČICA OVO PLANIRA SA DRAGOJEVIĆEM! Mislila da je kamera ne snima pa otkrila: Dejan će biti sa mnom kada izađemo iz Zadruge(VIDEO) 09:50 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
OSTAVIO NOVČANIK SA 400.000 EVRA U KAFIĆU Kad je shvatio ŠTA se desilo, poslao je OVU poruku gazdi lokala (FOTO) 16:28 Vesti 0