Alo/I.G. VIKI I MARKO U ŽESTOKOJ AKCIJI! Prepustili se strastima i pred zadrugarima imali se*s (VIDEO 18+) 08:20 Vip 0
Alo/I.G. NJEGOVE PROGNOZE ŠOKIRAĆE SVE! Pevačica i bivši zadrugar otkrili da Dejan i Aleks neće ostati zajedno, evo i zbog čega! 22:34 Vip 0
Pink/Alo/I.G. ONA JE MOJA LOŠA KOPIJA! Oglasila se Maja Marinković nakon skandalozne svađe Dalile i Cara, nije ih štedela! 21:51 Vip 2
Alo/I.G. PALO POMIRENJE?! Nakon gnusnih uvreda i šutiranja Dalila i Car ljubav stavili ispred ponosa! 21:08 Vip 2
Alo/I.G . ŠOK! PRIREDILA MU HLADAN TUŠ! Car pogazio svoju reč, pa se uvukao Dalili pod jorgan, njena reakcija iznenadila je sve (VIDEO) 16:22 Vip 4
Alo/I.G. DAVID MI JE JAVIO SA KIM SE DRUŽILA! Dejan otvorio dušu, progovorio o bivšoj ljubavi i bolnom raskidu! 15:30 Vip 0
Alo/I.G. ZADRUGARIMA PUŠTEN SE*S DEJANA I ALEKS! Dalila se momentalno osamila, pa ispratila vrelu akciju bivšeg muža! (VIDEO) 22:58 Vip 0
Alo/I.G. FILIP I DALILA ZGROZILI JAVNOST! Dok se žvalavio sa devojkom, Caru se desilo ovo, nije za one sa slabim želucem! (FOTO) 22:13 Vip 0
Alo/I.G. MAJA I ČORBA SE POJAVILI ZAJEDNO U JAVNOSTI! Marinkovićeva osula paljbu po Filipu, potkačila Dalilu, pa prokomentarisala Dejana i Aleks kao par! 21:32 Vip 2
Puls/Alo/I.G. OTKRIO SVE TAJNE RIJALITIJA! Zadrugar izneo šta se krije iza pomirenja Dalile i Cara, nije u pitanju ljubav, već ovo Filipovo saznanje! 21:01 Vip 3
Alo/I.G. TARA URNISALA ŠA PROVOKACIJOM: Vratiću ti dug od 50.000 evra, 60.000 ćeš mi oprostiti! 20:33 Vip 0
Alo/I.G. DEJAN PRIZNAO! Ovo ga koči da ozvaniči vezu sa Aleks, ima čudan zahtev, ona odmah reagovala! 19:09 Vip 0
Alo/I.G. TRAŽI DA SE OBJAVI NJIHOVA ŠOKANTNA PREPISKA! Tara Simov raskrinkala zadrugara, želeo je da je odvuče u krevet! 18:50 Vip 0
Alo/I.G. ŠOK! OPLJAČKANA UČESNICA ZADRUGE: Odmah sam pozvala policiju, za nakit sam bila emotivno vezana! 23:10 Vip 0
Alo/I.G. NOVA TURA STRASTI ISPOD POKRIVAČA! Dalila i Car ne mogu više da se kontrolišu, pa se ponovo prepustili jedno drugom! (VIDEO) 22:35 Vip 1
Blic/Alo/I.G. PRIPRETILA FILIPU I IZVREĐALA GA NAJSTRAŠNIJE! Dalilina majka kipti od besa zbog Carevog napada na Dragojevićku, kontaktirala i Velikog šefa! 20:45 Vip 1
Alo/I.G. POSLE SVAĐE SVE JE SLAĐE! Dalila i Car nakon haosa opet nerazdvojni, uplovili u mirnu luku! 19:35 Vip 0
Alo/I.G. JA SAM SE SAM SEBI US**O U GLAVU! Dejan Dragojević bez ustezanja progovorio o Dalilinom moralu! 19:04 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
INCIDENT U CENTRU GRADA, BEOGRAĐANI BESNI KAO RISEVI! Vozač pokušao da se prestroji, prešišao kolonu i izvalio ivičnjak! 14:12 Vesti 0
NEZAPAMĆEN HAOS Odlaže se utakmica Evrolige - lider elitnog takmičenja nema koga da pošalje na teren 12:26