Alo/I.G. MOJE REČI SU SVETINJA! Dalila očajnički traži još jednu šansu, dok Filip određuje pravila ponašanja! 18:30 Vip 0
Alo/I.G. NAPRAVIO KARAMBOL! Ana iz petnih žila psovala zadrugara, on skočio, pa nastao haos! 16:29 Vip 0
Alo/I.G. MATORA NA IVICI NERVNOG SLOMA! Zadrugarka napravila haos zbog Mc Aleks, ne može više da se kontroliše! 14:52 Vip 2
Alo/I.G. HVALILI SE SE**UALNIM ISKUSTVIMA! Ša, Janjuš i Mateja izneli detalje iz intimnog života, evo šta su radili i gde! 13:00 Vip 0
Alo/I.G. ONA JE NAPUSTILA ZADRUGU! Slomila se i grcala u suzama: Nema šta mi se nije desilo! 11:10 Vip 0
Alo/I.G. DRHTIM, SRCE MI SE CEPA DOK PLAČE I VRIŠTI! Majka Milice Veselinović mučno podnosi ćerkine emotivne i nervne slomove: Nemoćna sam! 10:15 Vip 1
Informer/Alo/I.G. OGLASIO SE HUSO! Evo šta je rekao o svadbi Dalile i Cara, njegova poruka je jasna! 09:20 Vip 2
Alo/I.G. JEDVA ČEKALI DA OSTANU SAMI! Zadrugari ostavili Dalilu i Cara da uživaju u ljubavi, oni se odmah preputili strastima! 07:11 Vip 1
Alo/I.G. NOVI LJUBAVNI PAR U ZADRUZI! Anđelo i Ana ozvaničili vezu, pa otkrili gde će se desiti prvi poljubac! 14:41 Vip 0
Alo/I.G. SVI ZANEMELI U STUDIJU! Sanja Marinković isprozivala Dejana pred Dalilom, pa ga nazvala kraljem manipulacije! 13:09 Vip 9
Alo/I.G. DALILA BIRALA IZMEĐU BIVŠEG I SADAŠNJEG! Isplivali šok detalji: Car se bolje ljubi, Dejan je nežniji! 12:45 Vip 1
Alo/I.G. RAZMENJIVALI NEŽNOSTI ISPOD POKRIVAČA! Dalila i Car se prepustili strastima, kamera sve zabeležila (VIDEO) 11:57 Vip 2
Alo/I.G. UMRLA JE NA POROĐAJU Isplivale mračne tajne iz Dalilinog detinjstva, za sve je odgovorna njena porodica! 10:12 Vip 1
Informer/Alo/I.G. ZVEZDA RIJALITIJA SE VRAĆA U ZADRUGU!? Dugogodišnja rijaliti učesnica dolazi u Šimanovce zajedno sa Majom Marinković, a ovo je podgrejalo sumnje! 08:25 Vip 7
Alo/I.G. KAJEM SE, POGREŠILA SAM KADA SAM POKUŠALA DA SE VRATIM DEJANU! Dalila priznala greške, stavila sve karte na sto, Filip ostao uz nju do ovog momenta! 07:55 Vip 1
Alo/I.G. VREME JE ZA BEBE! Dalila poručila Osmakčiću da se kod Viki vidi trudnički stomak, Marko van sebe! 07:22 Vip 0
Alo/I.G. NE SKIDAJU OSMEH SA LICA! Dejan i Aleksandra priznali svoje emocije, Dragojević pocrveneo! 23:15 Vip 1
Alo/I.G. MIKI ĐURIČIĆ NASRNUO NA MIHIĆA! Zbog jedne rečenice došlo do totalne pometnje, obezbeđenje uletelo! (VIDEO) 22:07 Vip 1
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
INCIDENT U CENTRU GRADA, BEOGRAĐANI BESNI KAO RISEVI! Vozač pokušao da se prestroji, prešišao kolonu i izvalio ivičnjak! 14:12 Vesti 0
OVAKAV ODGOVOR PUTINA NIKO NIJE OČEKIVAO Reč od sedam slova uliva strah u kosti Zapadu! 12:03 Vesti 0
KO OVO OSETI KAD LEGNE MORA ODMAH PROVERITI KRV Kako se stanje pogoršava, bolovi se javljaju noću u listovima i petama 12:06
NEZAPAMĆEN HAOS Odlaže se utakmica Evrolige - lider elitnog takmičenja nema koga da pošalje na teren 12:26