Alo/I.G. NAPRAVIĆEŠ ME NAJGORIM NEPRIJATELJEM! Mensur surovo zapretio Milici, a ona ne prestaje da ga moli za ljubav! 19:05 Vip 1
Alo/I.G. DEJAN ODRŽAO EMOTIVNI GOVOR! Oni su za njega posebni: Plakali su za mnom, pojavili se kao magija i sačuvali mi glavu! 17:22 Vip 0
Kurir/Alo/I.G. UZDRMAĆE DALILI I CARU TLO POD NOGAMA! Oglasila se Maja Marinković, ovim gestom potvrdila da ulazi u Zadrugu! ( FOTO) 16:20 Vip 9
Alo/I.G. ŠA SE POŽALIO JANJUŠU NA DANAŠNJE DEVOJKE! Reper otkrio zašto više nikada neće biti sa učesnicama rijalitija, pa isponižavao ljubavi u Zadruzi! 16:04 Vip 0
Alo/I.G. PROVOCIRAO ME JE! Dalila optužila Dejana za haos, pa žestoko oplela po Aleksandri! 14:42 Vip 2
Alo/I.G. KALAŠTURA ĆE ZAŽALITI, CAR ĆE JE ZGAZITI Bivši zadrugar tvrdi da Dalila nije svesna šta joj se sprema! 14:16 Vip 1
Pink/Alo/I.G. ON JU JE PSIHIČKI UNIŠTAVAO! Oglasila se drugarica Dalile Dragojević, prokomentarisala pomirenje sa Carem, a o Dejanu iznela strahotu! 11:15 Vip 3
Alo/I.G. DALILA I CAR SE PONOVO POLJUBILI! Pomirili se nakon maratonske rasprave, ovo će promeniti tok rijalitija! (VIDEO) 09:22 Vip 3
Alo/I.G. DALILA ĆE PUĆI OD MUKE! Dejan priveo plavušu u krevet, trudili se da budu tihi! (FOTO) 09:08 Vip 0
Alo/I.G. DRAMA U CIK ZORE! Milica urnisala Mensura, a onda je Ana Jovanović napravila krš i lom u izolaciji! 07:30 Vip 0
Alo/I.G. AJDE DA POLJUBIŠ RUKU BIVŠOJ TAŠTI! Miki napravio urnebesnu šalu na račun Anđela i Džehve, evo kako je on reagovao! 14:55 Vip 0
Alo/I.G. LEPI MIĆA NA OVAJ MINUS USKOČIO U BAZEN! Zadrugar se skinuo, pa zaplivao u ledenoj vodi, ne odustaje od rituala! (VIDEO) 14:01 Vip 2
Avaz/Alo/I.G. DRAMA PORODICE MUJIĆ! Husi prete smrću, ostaje bez radnje, isplivao šok snimak razgovora sa rođakom! (VIDEO) 12:17 Vip 2
Alo/I.G. MIKI OČITAO LEKCIJU! Zadrugar otkrio kako se provodi sa Tarom u rehabilitaciji i šta joj je zabranio da radi! 11:55 Vip 0
Alo/I.G. MIKI UPOZORIO DEJANA I OCRNIO DALILU: Možeš da imaš odnos sa Aleks, ali nemoj da se zaljubiš! 10:47 Vip 1
Alo/I.G. NAKON STEFANOVE JAVNE PROSIDBE Osman iznenadio misicu skupocenim poklonima, veliko slavlje u vili Karića! (FOTO) 10:32 Vip 0
Alo/I.G. OSTAVIO JE SAMO I UPLAKANU! Dejan zaobišao Dalilu u širokom luku, obratio se Aleks i priznao joj ovo! 09:56 Vip 0
Alo/I.G. ONI SU BOLESNI! Kristijan izneo šokantne detalje o Tari Simov i njenom odnosu sa Ša! 08:47 Vip 0
Alo/I.G. SKOVALI PAKLENI PLANI! Dalila i Car dogovarali bekstvo iz Zadruge, sve isplivalo! 07:45 Vip 0
Alo/I.G. ŠA ĆE DA IZGORI OD LJUBOMORE! Tara se obratila Dejanu, on je obasipao komplimentima, na pomolu novi ljubavni trougao!? 19:55 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
OVAKAV ODGOVOR PUTINA NIKO NIJE OČEKIVAO Reč od sedam slova uliva strah u kosti Zapadu! 12:03 Vesti 0
NAJAVLJENA NOVA JEDNOKRATNA POMOĆ U VREDNOSTI 7.000 DINARA Doneta je važna odluka za ovu grupu građana 11:15 BIZ 0
KO OVO OSETI KAD LEGNE MORA ODMAH PROVERITI KRV Kako se stanje pogoršava, bolovi se javljaju noću u listovima i petama 12:06
NEZAPAMĆEN HAOS Odlaže se utakmica Evrolige - lider elitnog takmičenja nema koga da pošalje na teren 12:26