Alo/Đ.M. OVO JE SIN VERICE RAKOČEVIĆ! Stariji je od njenog muža Veljka tri godine, nikada nije u medijima, a evo šta je uradio što niko od njene dece nije! 08:15 Vip 1
Alo/K.G. EKSKLUZIVNO! Dijana Diline prvi put progovorila o detaljima svog privatnog života koje javnost do sada nije znala! (VIDEO) 18:48 Vip 0
Alo/I.G. NIJE SE SLAGALA SA ĆERKINIM IZBOROM! Ovo je majka Meline Džinović od koje je nasledila lepotu! 21:20 Vip 0
Kurir/Alo/I.G. KOMŠILUK RAZVEZAO JEZIK! Otkrili sve o braku modne kreatorke i njenom znatno mlađem suprugu, ovo je njihovo pravo lice! 08:59 Vip 0
Blic/Alo/K.G. OVO JE PRAVA ISTINA O ODNOSU UNUKA VERICE RAKOČEVIĆ I NJENOG MUŽA Ovom fotografijom je sve pokazala! (FOTO) 10:27 Vip 0
Alo/I.G. MALO SE ZANELA! Šokantno izdanje Biljane Tipsarević, zaigrala se u fotošopu, a mreže gore! 18:28 Vip 0
Blic/Alo/K.G. SVEKRVA VERICE RAKOČEVIĆ PRVI PUT O BRAKU SINA I DIZAJNERKE: Bila sam zatečena, a mužu nisam znala kako da saopštim, nije bio zdrav čovek 10:30 Vip 2
Alo/D.S. RUKAMA SAM RAZBILA STAKLO I SKOČILA KROZ PROZOR Verica Rakočević progovorila o svojim krvavim iskustvima, od jednog ima čak i ožiljak! 08:38 Vip 0
Alo/Đ.M. SVEKAR JE MLAĐI DVE, A SVEKRVA ČETIRI GODINE Verica Rakočević prvi put o porodici svog izabranika, otkrila i kako su reagovali na veliku razliku u godinama! 13:30 Vip 0
Alo/Đ.M. VERICA RAKOČEVIĆ POTPUNO BEZ ŠMINKE! Ovako zaista izgleda poznata modna kreatorka u osmoj deceniji života, sve oči bile uprte u nju! (FOTO) 09:30 Razonoda 0
najžena.rs BILA JE NAJUTICAJNIJA ŽENA U SVETU MODE: Zvali su je ružnjikava naslednica, a on lep kao greh, njihova ljubavna priča tera suze na oči 22:22
Star/Alo/K.G. VERICA RAKOČEVIĆ NIKAD ISKRENIJA Iako uživa u braku, svesna je da može da dođe do razvoda! 08:06 Vip 0
Alo/Đ.M. VERICA RAKOČEVIĆ POKAZALA UNUKA Elenin sin je izrastao u pravog frajera, nikada se ne pojavljuje u javnosti, a jedan detalj su svi zapazili! 08:30 Vip 1
Alo/Đ.M. TORTA NA PET SPRATOVA SA RUŽAMA! Marijana Mateus glamuroznom proslavom obeležila šestu deceniju, a izgleda nikad bolje! (FOTO) 15:01 Vip 0
Stori/Alo/D.S. VERICA RAKOČEVIĆ NAPUŠTA SRBIJU?! Kružile su priče o razvodu, a evo šta je istina i zašto to toliko želi! 20:07 Vip 2
Alo/Đ.M. KAKO JE TO MOGAO DA DOZVOLI?! Ćerka Harisa i Meline iznela šokantne detalje iz spavaće sobe svojih roditelja, ipak nije sve tako idealno?! 12:15 Vip 2
Kurir/Alo/Đ.M. UŽIVA NA AZURNOJ OBALI! Melina se baškari na luksuznoj destinaciji, Harisa ni na vidiku, a evo ko kreatorki pravi društvo! 08:20 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
RUSKI AVION BUKNUO U TURSKOJ Objavljeni novi snimci i detalji nesreće na aerodromu u Antaliji (VIDEO) 23:14 Vesti 0
NEĆE POMOĆI NI SODA BIKARBONA, NI SIRĆE, VEĆ... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice 20:02