Blic/Alo/Đ.M. RASKRINKANA DALILA DRAGOJEVIĆ! Isplivali istina o vezi zadrugarke i Gringa, kupio joj nova kola ni ne sluteći ovo, upletena i Marijana Zonjić 14:36 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. MOŽDA JESAM LUD, ALI NISAM GLUP! Miki Đuričić se sprema za karantin pred Zadrugu 6, a sada je najavio haos odmah po ulasku u rijaliti 14:55 Vip 1
Objektiv/Alo/Đ.M. VELIKA ISPOVEST MAJE MARINKOVIĆ! Starleta rešila da obelodani sve, priznala u kakvom je zaista odnosu sa Filipom i da li je i dalje zove Peca 11:50 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. ŠESTORICA SU ME TUKLA, OD TADA NOSIM PIŠTOLJ Velika ispovest Marka Miljković, ove detalje niko nije znao, a sada je rešio da progovorio o svemu 09:49 Vip 0
Alo/Đ.M. KIJA KOCKAR GOLA PROVOCIRA! Vreli kadrovi pevačice napravili haos na mrežama, rijaliti zvezda kao od majke rođena (VIDEO) 12:04 Vip 1
Alo/Đ.M. ALEKSANDRA OBJAVILA PRVU FOTKU SA PECOM NAKON PREVARE Subotićeva ne skida osmeh sa lica, a evo šta je svima poručila (FOTO) 07:23 Vip 0
Alo/Đ.M. DALILA NAJAVILA VELIKO SLAVLJE! Bivša zadrugarka ispunila njen i Dejanov san i odmah se oglasila iz Šepka, potkačila bivšeg i to žestoko (FOTO) 17:13 Vip 3
Pink/Alo/N.S. RIJALITI MI JE BIO NAJVEĆA ŽIVOTNA LEKCIJA Velika ispovest Lune Đogani: Bila sam jako sebična 16:40 Vip 0
Alo/Đ.M. KONAČNO JE PROGOVORIO Zola javno izneo detalje razgovora sa Miljanom, ovo je prećutao, a sada je rešio javno sve da kaže 10:15 Vip 1
Alo/Đ.M. DALILA UPOREDILA SEBE SA MONA LIZOM Šok objava kontroverzne rijaliti zvezde, uradila je ovo, a onda je nastao haos na mrežama 12:56 Vip 1
Republika/Alo/Đ.M. MILJANI SE STANJE POGORŠALO, NA IVICI JE DA DOBIJE SEPSU?! Lekari hitno preduzeli mere, spominje se još jedna operacija 08:31 Vip 0
Alo/Đ.M. GASTOZ JE NOVI UČESNIK ZADRUGE 6! Oglasio se i najavio haos, žestoko potkačio Ivana Marinkovića i buduće cimere (FOTO) 19:31 Vip 2
Kurir/Alo/Đ.M. NOVI DETALJI MILJANINOG ZDRAVSTVENOG STANJA Kulićeva ima komplikacije nakon operacije, evo šta su joj doktori otkrili 17:17 Vip 0
Informer/Alo/A.J. BACALA JE PARE UNAOKOLO, PA SMO REŠILI DA JE OPLJAČKAMO Poznati lopov otkrio kako je došao na ideju da uleti u hotel kod Kim Kardašijan 14:30 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. TEŠKO DETINJSTVO I KLINIČKA SMRT Bolna ispovest Mikija Đuričića nikoga ne ostavlja ravnodušnim, prvi put progovorio o ovoj temi i slomio se 11:29 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. U VEZI SAM GODINU DANA I SREĆAN SAM! Vladimir Tomović konačno progovorio o Ivani Aleksić, priznao i da se čuo sa Ša: Zvao me je da mi se izvini! 16:26 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. DALILA U SVAĐI SA MAJKOM?! Zadrugarka žestoko pobesnela, haos izbio na finalu, otkrivena prava istina o njihovom odnosu! 10:15 Vip 2
Alo/Đ.M. SADA JE JASNO NA KOGA JE NASLEDILA LEPOTU Ovako je Kijina majka izgledala kada je imala 21. godinu, Kija objavila fotografiju i oduševila sve 16:05 Vip 3
Alo/Đ.M. ISPLIVALA FOTOGRAFIJA Filipa Cara momentalno zaustavila policija čim je kročio u Hrvatsku (FOTO) 08:25 Vip 1
Alo/Đ.M. BAHATA DALILA MUJIĆ ISPRED ZGRADE PINKA Besnela na okupljene novinare, umislila da je zvezda, skandalozno ponašanje se nastavlja 21:45 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57