Ermin Biberović "LUPIO SAM JOJ ŠAMAR" Prva ispovest Stefana Karića o nasilju nad Šavijom ostavila sve bez teksta, priznao da će je pozvati, a evo šta se sve desilo te noći! 19:50 Vip 0
Ermin Biberović MIKI ĐURIČIĆ STIGAO U DOM KARIĆA Zajedno sa ženom došao nakon Karićevog izlaska, otkriveno šta se sve dešavalo Stefana u zatvoru! 19:40 Vip 0
Ermin Biberović STEFAN PO IZLASKU IZ PRITVORA NASTAVLJA DA URNIŠE ŠAVIJU Izazvao pometnju na društvenim mrežama svojim potezom i razbesneo sve (FOTO) 19:22 Vip 0
Ermin Biberović DA LI JE OVO MOGUĆE?! Isplivalo šta Stefan Karić radi nakon što je pušten iz zatvora, javnost zanemela od šoka (FOTO) 18:57 Vip 0
Ermin Biberović PRVA FOTKA STEFANA KARIĆA NAKON ŠTO JE OSLOBOĐEN Evo u kakvom se stanju nalazi, javnost ne može da veruje (FOTO) 17:44 Vip 1
Ermin Biberović OSMAN SE HITNO OGLASIO NAKON STEFANOVOG IZLASKA IZ ZATVORA Otkrio sve i suočavanju sa Natašom Šavijom, a evo šta će morati da preduzmu! 17:35 Vip 1
Sonja Andrić SAMO ZA ALO! Karić se brani sa slobode! Šavija: Nikada ga ne bih pustila iz pritvora, ali poštujem sudsku odluku! 16:48 Vip 1
Nina Denda "STEFANU JE ZASMETAO ŠLIC NA HALJINI! Nakon što je sat i po davala iskaz protiv Karića, Nataša Šavija otkrila: Čeka me još jedna operacija 13:40 Vip 0
Nina Denda NATAŠA ŠAVIJA STIGLA KOD TUŽIOCA! Starleta u modricama, jedva hoda, a sve vreme je uz nju jedna osoba 12:06 Vip 0
Ermin Biberović "GOSPODIN ME UNAKAZIO, MALTENE UBIO" Nataša Šavija van sebe zbog Karića i njegovih optužbi, tvrdio da izbegava suđenje, a ona u teškom stanju! 15:54 Vip 0
Ermin Biberović POZNATO ŠTA ĆE BITI SA STEFANOM KARIĆEM Nataša Šavija još uvek u lošem stanju, uskoro se očekuje suočavanje! 22:17 Vip 0
Ermin Biberović EVO ŠTA SE DEŠAVA SA KARIĆEM U ZATVORU Hitno se oglasio njegov otac i izneo u kakvom je stanju, ovo nije očekivao (FOTO) 17:43 Vip 0
Amina Jusović "NIKADA TO NEĆU ZABORAVITI" Ivana Šopić otkrila da li je Stefan bio nasilan prema njoj, pa pomenula i Osmana Karića! 09:43 Vip 0
Ermin Biberović FOTKA OSMANA KARIĆA TERA SUZE NA OČI Posetio Stefana u zatvoru, a onda podelio reči koje kidaju dušu! (FOTO) 16:49 Vip 0
Milica Veličković ZBLIŽILA IH NESREĆA! Pomirili se Osman Karić i njegova bivša žena: "Sada su mu potrebna oba roditelja" 08:45 Vip 0
Ermin Biberović NATAŠA ŠAVIJA VAN SEBE ZBOG TVRDNJI STEFANOVOG ADVOKATA Oglasila se u nervnom rastrojstvu i uputila jasno upozorenje, istakla da će sve raskrinkati! 18:59 Vip 0
Ermin Biberović POTRES U DOMU KARIĆA Evo šta se dešava napolju dok je Stefan u zatvoru, neće moći da veruje kada bude saznao! 15:36 Vip 0
Alo! S.Andrić "STEFAN JE BIO NA SVADBI, ŠAVIJA MU JE PISALA I TRAŽILA DA DOĐE" Osman Karić za Alo! otkrio nove detalje noći kada se desio incident 08:30 Vip 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
SATELITSKI SNIMCI OTKRIVAJU IRANSKO TAJNO NUKLEARNO POSTROJENJE Kompleks se prostire na skoro 2.500 hektara (FOTO) 00:17 Vesti 0
"ORLOVI" ISPLIVALI IZ BALTIČKE DRAME Srbija jedva srušila Letoniju, Evropsko prvenstvo tako blizu 20:43