Alo/A.J. SVI SU OČEKIVALI DA JE OŽENIM, SAD NEĆU DA IZNOSIM PRLJAV VEŠ Stefan Karić iskreno o Jovani, pa priznao da li je slobodan 14:30 Vip 0
Alo/A.J. STEFANU KARIĆU NOVA ZADRUGARKA ZAPALA ZA OKO Javno je ismejao zbog plastičnih operacija, pa joj poručio ovo 12:50 Vip 0
Alo/A.J. GDE JE NESTALA ONA SMERNA DEVOJKA? Jovana ne prestaje da šokira nakon raskida sa Karićem, pokazala svoju drugu stranu, fanovi zbunjeni 17:15 Vip 0
Alo/A.J. JOVANA MISICA NE IZLAZI IZ LOKALA CECINOG BIVŠEG Stefanu Kariću postavili ovo pitanje o Bogdanu Srejoviću, on samo poželeo jedno 20:45 Vip 3
Alo/}.M. STEFAN KARIĆ I SANDRA REŠIĆ RAZMENJUJU NEŽNOSTI Bivši zadrugar na ovaj način pokušava da preboli raskid sa Jovanom, sve puca od strasti 07:10 Vip 0
Alo/Đ.M. ON JE MENE VARAO, A I JA NJEGA ISTO Stefan Karić javno objavio glasovne poruke i napravio haos na mrežama (VIDEO) 20:11 Vip 0
Alo/N.S. AKO ME SRETNEŠ PO GRADOVIMA PO KOJIMA SE MUVAM Stefan Karić se ovako obratio Jovani Ljubisavljević, nakon ovoga komentari samo pljušte 10:15 Vip 2
Pink/Alo/Đ.M. MUVA JEDVA PUNOLETNE DEVOJKE! Stefan Karić konačno priznao šta je radio na Adi Bojani, šokirao izjavom: Stvarno ne znam koliko imaju 12:33 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. LJUBOMORISALA MU ZBOG POKOJNE DIJANE Otkriveno šta je prethodilo raskidu Stefana i Jovane, Karić preko ovoga nije mogao da pređe 08:35 Vip 1
Pink/Alo/N.S. URADIO SAM ONO ŠTO NIJE OČEKIVALA Velika ispovest Stefana Karića, spomenuo Dejana Dragojevića 21:35 Vip 0
Alo/Đ.M. STEFAN KARIĆ PROLAZI KROZ GOLGOTU NAKON RASKIDA Bivši zadrugar javno objavio šokantne i preteće poruke koje mu stižu (FOTO) 11:13 Vip 3
Alo/N.S. ZA TOBOM SEČEM VENE, A DRUGA MI U SRCU Nakon fotke albuma Stefana Karića nastao pravi haos, on se odmah oglasio (FOTO) 21:21 Vip 0
Alo/Đ.M. KARIĆ RAZBESNEO SVE OBJAVOM Mnogi spekulišu da su ovo razlozi zbog kojih je Stefan ostavio Jovanu, fotografija napravila opšti haos (FOTO) 19:34 Vip 4
Skandal/Alo/A.J. MISICA UCENJUJE KARIĆA Jovana Ljubisavljević otkrila sve mračne tajne bivšeg dečka, drži ga u šaci 12:00 Vip 3
Alo/A.J. ZADRŽALA AUTO KOJI JOJ JE KARIĆ POKLONIO Jovana se odrekla dečka, ali njegovih stvari nije, misicu odale društvene mreže 15:50 Vip 1
Alo/Đ.M. OTERATI ĐUBRE U PI*KU MATERINU Stefan Karić brutalno isprozivao Jovanu, uputio nikad gore reči i zaprepastio sve 09:41 Vip 3
Alo/A.J. NAKON RASKIDA SA KARIĆEM, JOVANA NAPUSTILA SRBIJU Evo kako misica puni baterije kao solo devojka, ovako pokušava da preboli Stefana 19:02 Vip 0
Svet/Alo/Đ.M. STVARI SU JOJ JOŠ KOD NAS U VILI Osman Karić se oglasio i otkrio šta se dešavalo u noći raskida Jovane i Stefana, ovo je prećutao 12:12 Vip 2
Alo/Đ.M. NJIHOV RASKID JE SVE ŠOKIRAO Oglasila se Jovana Ljubisavljević i potpuno dotukla Stefana Karića, ne želi više da ćuti 11:00 Vip 3
Alo/Đ.M. POSLE OVOGA NEMA NAZAD! Jovana Ljubisavljević definitivno šutnula Stefana Karića, misica se odlučila na ovaj drastičan potez 17:47 Vip 2
''OD 17. GODINE RADIM, IMAM TRI BIZNISA'' Marina Visković iskreno o emotivnom životu, a evo na šta troši više od 9.000 evra mesečno 20:05 Vip 0
''KAKVA JE OVO CIGULIGU HALJINA? Elektra Elite oplela po Milici Pavlović, Andreani Čekić, a zbog Cece je povukla ručnu (VIDEO) 20:00 Vip 0
NASILJE JE ESKALIRALO, UGROŽENA JE SVAKA PORODICA Psiholog prof. dr Saša Stepanović U RINGU o realnom učinku blokada 20:00 Vesti 25
''ODAKLE TO TEBI BRE?'' Ema Radujko krije da je osigurala ime na našoj estradi, a evo šta ju je oduševilo kod Cece i Anastasije Ražnatović 20:00 Vip 0
''ZBOG NJENOG PRENEMAGANJA MENJAM KANAL'' Elektra Elite ne podnosi Milicu Pavlović, ali ona nije jedina pevačica zbog koje prevrće očima 17:00 Vip 0
SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL Habuš: Očekujemo preko 14.000 takmičara na Beogradskom maratonu (VIDEO) 15:26
''ŽELJKO JOKSIMOVIĆ MI JE DAO SAVET ZLATA VREDAN'' Princ od Vranje pecnuo stručni žiri PZE25 i odgovorio na prozivke Maje Nikolić 17:59 Vip 0
''HOĆETE DA BLOKIRATE SRBIJU? NE DAMO VAM''! Studenti koji hoće da uče: Ko gaji ljubav prema Srbiji, treba sutra da dođe u Beograd na ovaj skup! (VIDEO) 13:14 Vesti 9
Uživo SUPERSONIČNI AVION RASPALIO KOD GRANICE! Rusi javljaju zastrašujuće vesti, na stotine vojnika je mrtvo! 07:19 >> 15:02 Vesti 0
OVO JE ČITAVA NACIJA ČEKALA Zlato nikad bliže: Srbija dobija najveće moguće pojačanje na Eurobasketu?! 13:17