Alo/N.S. OGLASILA SE IVA GRGURIĆ Bivša rijaliti učesnica prokomentarisala je aferu Stefana Karića 15:43 Vip 0
Alo/N.D. TO JE NAJVEĆE RAZOČARENJE Stanija Dobrojević progovorila o Stefanu, Marijani, ali i Anđelu 14:18 Vip 0
Alo/N.D. OGLASILA SE MISICA Nakon spekulacija da je Stefan Karić prevario sa Marijanom Zonjić, bivša zadrugarka nije želela više da ćuti (FOTO) 07:20 Vip 0
Alo/N.S. DEJAN VIŠE NIJE MOGAO DA IZDRŽI Dragojević progovorio o svemu, ogolio dušu Stefanu Kariću (FOTO) 20:07 Vip 0
Alo/Đ.M. KVARAN JE DO SRŽI Đedović i Miki opleli po Dejanu nikad gore, ovo im nikako nije jasno, priključio im se Stefan i doneo zaključak 14:08 Vip 0
Alo/Đ.M. JEL ON SVESTAN ŠTA RADI?! Stefan ovim potezom jasno stavio do znanja šta oseća prema Marijani, a tek kad vidite njenu reakciju (VIDEO) 10:48 Vip 0
Alo/Đ.M. MUK U BELOJ KUĆI Stefan Karić zatražio reč u emisiji uživo i javno se obratio njoj nakon što je pogledao video snimak, ne može više da ćuti 09:12 Vip 1
Pink/Alo/Đ.M. ZASLUŽUJE! Oglasila se Ermina Pašović i žestoko oplela po Jovani Ljubisavljević nakon se*s afere Stefana Karića i Marijane Zonjić 22:30 Vip 2
Alo/Đ.M. KARIĆU DOSTAVLJENA CEDULJICA Stefan dobio šifrovanu poruku od Marijane, kamera zabeležila sve, umešana i ona (VIDEO) 20:22 Vip 0
Alo/Đ.M. SADA KADA SAM SVE VIDEO... Osman Karić ne može da dođe sebi nakon što je video šta je Stefan radio sa Marijanom, ubeđen u jednu stvar (FOTO) 16:25 Vip 0
Alo/A.J. IMA PROBLEM ŠTO NISAM POGAZILA SVOJ STAV Mensur i Anđela ponovo zakuvali, Ajdarpašić pokazao koliko ga ona nervira 09:35 Vip 0
Alo/A.J. NEMOJ GLUMITI DEBILA Nakon što je Marijanina drugarica obelodanila prepiske sa Karićem, oglasio se njegov otac Osman (FOTO) 22:06 Vip 3
Alo/A.J. SKORO SE NIJE DESILO DA MI JE TOLIKO LEPO Stefan Karić progovorio o rođendanima, pa spomenuo Misicu 18:41 Vip 0
Alo/A.J. NE RAZDVAJAJU SE NAKON SKANDALA Stefan Karić i Marijana Zonjić nerazdvojni, nisu svesni pometnje koju su napravili 17:55 Vip 0
Pink/Alo/A.J. I U BUDVI SU SE... Majka Marijane Zonjić o glasinama da joj je ćerka imala s*ks sa Karićem, pomenula i Jovanu Misicu 17:15 Vip 0
Pink/Alo/A.J. BILI SU ZAJEDNO I PRE RIJALITIJA Oglasila se Marijanina drugarica posle priče o s*ksu sa Karićem: Sa misicom je na silu, novi šokantni detalji 16:24 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. NIJE MU LAKO Oglasio se Osman Karić nakon Stefanovog se*sa sa Marijanom: Nadam se da nije toliko izgubio razum tamo 15:00 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. BESNA KAO RIS Oglasila se Jovana Ljubisavljević nakon što je otkriveno da su Stefan i Marijana imali se*s u dvorištu: Gledala sam sve 14:44 Vip 0
Alo/Đ.M. STEFAN KARIĆ I MARIJANA IMALI SE*S U DVORIŠTU! Pojavio se skandalozni snimak, Zonjićeva se sama odala posle akcije (VIDEO) 14:36 Vip 3
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
MOMKU (25) BOMBA EKSPLODIRALA U RUCI! Stravični detalji eksplozije u Kninu, u podrumu zgrade se održavala žurka? 09:07 Vesti 0
DOKTOR OTKRIO TRIK IZ OPERACIONE SALE Evo kako bez lekova u roku od 20 minuta spustiti krvni pritisak 10:26
IZ "PIONIRA" NA PRVENSTVO EVROPE Košarkaši Srbije u revanšu protiv Danaca žele plasman na evropski šampionat 08:20