Pink.rs/M.A. ŠTROKAVA JE, ALJKAVA I LJIGAVA! Ermina brutalno isprozivala Stefana, njegov otac Osman Karić se hitno oglasio i unuštio zadrugarku 23:30 Vip 1
FOLIRANT! Zadrugari raskrinkali Jovanu misicu, otkrili njeno pravo lice, Stefan od muke nije znao šta će, pa spomenuo Ivu Grgurić! 09:50 Vip 1
Alo/V.M. DA LI SI ME LAGALA?! Karić besni na Jovanu, tražio od nje još jednu stvar na kraju! 13:25 Vip 1
Alo.rs/M.A. U "ZADRUZI" SE CEO DAN TRESU KREVETI Misica obećala da neće biti akcija pred kamerama, pa naskočila na Karića, ovakvu strast još niste videli u Beloj kući (VIDEO +18) 21:40 Vip 0
Alo.rs/M.A. BALONI PREPLAVILI ŠIMANOVCE Nakon iznenađenje koje je Tara priredila za Ša, još jedna zadrugarka plače od sreće zbog poklona koji je dobila (FOTO) 16:45 Vip 0
Alo/Đ.M. ONA JE JUDA! Stefan Karić nikad brutalniji prema Jovani misici, a ove reči je prećutkivao o svojoj devojci sve do sada! 19:30 Vip 0
Pink.rs/Alo.rs/M.A. ŠOK PREOKRET, Oglasio se otac Jovane Ljubisavljević i žestoko odgovorio na prozivke da vara ženu! 18:10 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. ŠOK! Ova žena tvrdi da je navodna ljubavnica oca Jovane Ljubisavljević, isplivali svi skandalozni detalji! 17:15 Vip 1
Alo/Đ.M. PREPUSTILI SE! Snimljena vrela akcija Jovane i Stefana, overili celo imanje, a nisu preskočili ni ovu lokaciju gde je sve odzvanjalo! (+18) 08:40 Vip 1
Alo.rs/Nedeljko Kiš ALO! OTKRIVA Zadrugar imao romansu sa poznatom pevačicom, Stefan Karić vezu krio od svih (FOTO) 07:10 Vip 2
Pink.rs/M.A. MISICA SE STALNO PRSKA PARFEMOM JER SMRDI! Brendon komentarima uništio zadrugare, otkrio tajne koje niko nije znao 22:30 Vip 0
Alo.rs/M.A. HAOS Stefan i Jovana se čašćavali uvredama, Karić ponizio misicu pred svima, konačno otkrio sve njene tajne planove i namere (FOTO) 19:33 Vip 0
Alo/V. M. BIVŠI TI SE OSUŠIO ZBOG TEBE, VRATI MU SE! Stefan Karić brutalno urnisao Jovanu, pa insistirao na jednoj stvari! (VIDEO) 12:10 Vip 0
Alo.rs/V. M. VRATIO SE NA IMANJE! Stefan uplakao došao u Belu kuću, sačekala ga misica kojoj je odmah pao u zagrljaj! 15:50 Vip 0
Alo.rs/M.A. PUCAJU LJUBAVI U ZADRUZI Stefan na najgnusniji način ostavio misicu, Jovana od plača ne može da dođe sebi dok Karić tvrdi da je kraj za sve vremena! 17:28 Vip 0
Alo.rs/Đ.M. UŠAO SAM SAMO DA VIDIM KAKVA SI! Otkriveno zašto je Karić ušao u rijaliti, sasuo Jovani sve u lice, zadrugar brutalno ponizio misicu kao nikada do sad! 20:03 Vip 0
Alo.rs/A.T. NOVA VEZA U ZADRUZI?! Stefan Karić nakon turbulentne veze šutnuo misicu, a ova zadrugarka mu je zapala za oko?! 18:27 Vip 0
Alo.rs/Đ.M. DOK SE JOVANA I STEFAN BORE ZA SVOJU LJUBAV Osman Karić provodi vreme sa Stefanovom bivšom, ne kriju sreću, a komentari samo pljušte! (FOTO) 11:22 Vip 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 1
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 24. JUN: Biku napetost sa saradnicima, Škorpiji period nežnosti i sklada... 19:56