Alo/N.D./N.K. NE ŽELIM DA SE UDALJIM OD STEFANA! Marijana progovorila o aferi sa Karićem, a evo šta je rekla za Misicu! 23:21 Vip 0
Alo/N.D. ŽURKA U ZADRUZI Jovana Ljubisavljević konačno progovorila o Stefanovoj vezi sa Marijanom (VIDEO) 22:14 Vip 1
Alo KARIĆ I JOVANA SE POSVAĐALI Misica mislila da ih ne snimaju kamere, pa napala Stefana 10:06 Vip 1
Alo EKSKLUZIVNI SNIMAK Jovana Ljubisavljević spremila Stefanu nesvakidašnje iznenađenje u vili Karića, ni ne sluti šta mu se sprema (VIDEO) 05:35 Vip 0
Alo/A.J. NE DIŠEM, NE SPAVAM KAKO TREBA Jovana Ljubisavljević progovorila o teškom periodu: Borila sam se za nas 15:20 Vip 0
Alo/N.S. PUNE OČI SUZA Stefanu Kariću pušten ljubavni klip sa Jovanom Ljubisavljević, nije mogao da sakrije emocije 18:48 Vip 0
Alo/A.J. OBELEŽILI KRAJ SEZONE Spektakularna žurka emisije Pitam za druga, a evo i ko se sve našao u poslednjoj epizodi 15:30 Vip 0
Alo/A.J. STEFAN IMA DEVOJKU, EVO JE OVDE Jovana progovorila o Krićevoj vernosti, pa prokomentarisala aferu sa Marijanom Zonjić 19:40 Vip 0
Alo/A.M. STIŽU RODE U VILU KARIĆA? Misica spremna za bebu, Osman ne može da sakrije sreću (FOTO) 22:30 Vip 0
Alo/A.M. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Milan Milošević usred emisije razotkrio dugo čuvanu tajnu Jovane Misice, ona uspela da izusti samo ovo 16:59 Vip 0
Alo/Đ.M. ZBOG RIJALITIJA STE DEO JAVNE SCENE SRBIJE Sanja Marinković ponizila Milana Miloševića, Staniju i Jovanu Ljubisavljević, skandal u emisiji! 19:25 Vip 3
Alo/N.S. OTKRIVENO GDE JE MENSUROV TELEFON Jovana Ljubisavljević otkrila je šta se dešava, pa se osvrnula na prijateljstvo Stefana i Ajdarpašića 11:10 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. VIDELA SAM ONU KATASTROFU Jovana Ljubisavljević konačno prekinula ćutanje, donela odluku šta će uraditi kada Stefan izađe iz rijalitija 14:04 Vip 0
Alo/N.S. RUŽNO I TUŽNO Jovana Ljubisavljević Misica nije birala reči, pa prokomentarisala odnos Viki i Marka 22:25 Vip 0
Alo/Đ.M. OŽENIĆE JOVANU ČIM IZAĐE Stefan Karić javno rekao šta će se desiti čim izađe iz Zadruge, obelodanio još jedan detalj za koji su mnogi spekulisali 17:25 Vip 0
Alo/N.S. DOŠLA JE I ONA NA SLAVLJE Jovana Ljubisavljević pojavila se na svadbi Anđele i Nemanje, a evo šta je imala da kaže na dešavanja u Beloj kući 18:45 Vip 0
Alo/N.D. OGLASILA SE MISICA Nakon spekulacija da je Stefan Karić prevario sa Marijanom Zonjić, bivša zadrugarka nije želela više da ćuti (FOTO) 07:20 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. ZASLUŽUJE! Oglasila se Ermina Pašović i žestoko oplela po Jovani Ljubisavljević nakon se*s afere Stefana Karića i Marijane Zonjić 22:30 Vip 2
Alo/N.S. SAMO JE ČEKAO DA ME SE OTARASI! Mensur šokiran Karićevom reakcijom, otvorio dušu, pa rekao sve u vezi njihovog prijateljstva (VIDEO) 08:31 Vip 0
Pink.rs/Alo OGLASILA SE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ Bivša zadrugarka progovorila o krahu prijateljstva Stefana Karića i Mensura Ajdarpašića 16:09 Vip 1
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
SPREMA SE PREKID VATRE U NAREDNIH 36 SATI! Mediji bruje: Evo ko će objaviti udarnu vest! 19:30 Vesti 0
MALOLETNIK IZ RUSIJE NA LISTI ZA ODSTREL UKRAJINSKE DRŽAVE: Roditelji su mu proizvođači igračaka, a on je označen kao 'neprijatelj' 18:23 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 26. NOVEMBAR Blizance čekaju iznenađenja, ali jedan znak neće baš imati sreće 19:07