OVO JE TAST OGNJENA AMIDŽIĆA KOJI JE UMRO Mina podelila bolnu uspomenu, a jedan detalj danas posebno boli 12:40 Vip 0
PORODIČNO STABLO KOJE ĆE VAS POTPUNO ZBUNITI Kad mu se žena porodila, svom očuhu je POSTAO OTAC 20:30 Razonoda 0
IZLETELE ROZE KONFETE, PA NASTAO HAOS Pogledajte reakciju budućeg tate na otkrivanju pola bebe (VIDEO) 20:00 Razonoda 0
DEČAKA (2) SU NAŠLI PORED MRTVOG OCA Sklupčao mu se uz noge i tako umro u mukama, policajci plakali kad su videli prizor 08:03 Vesti 0
DEVOJČICINA MAJKA OSTALA U ČUDU: "Moj otac očekuje da mu PLATIM jer se igrao s unukom" 17:30 Razonoda 0
KARLEUŠA OBJAVILA NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA OCEM! Jelena ne može da sakrije emocije, a ovaj detalj svi su primetili 22:30 Vip 0
VELIKA PORODIČNA TRAGEDIJA U DOMU UČESNIKA ELITE! Obezbeđenje ga hitno izvelo iz rijalitija! 17:34 Vip 0
SA MNOM SE NEŠTO DEŠAVA Pevačica objavila sliku oca koji je izvršio samoubistvo, njene reči uznemirile javnost 15:15 Vip 0
SRCE JE PRESTALO DA KUCA NAGLO I PRERANO, NIJE FER Bivši rijaliti učesnik slomljen nakon smrti člana porodice, oglasio se bolnim rečima 17:50 Vip 0
SAZNALO SE ČIME SE ZAPRAVO BAVI OTAC DŽEJLE RAMOVIĆ! Komšije razvezale jezik i otkrile istinu 21:00 Vip 0
UMRO OTAC NAŠE PEVAČICE Potpuno slomljena od bola: "Ovo je najteži trenutak u mom životu" 17:34 Vip 0
OVAJ MOĆNIK JE OTAC TEE TAIROVIĆ! Nikada ga nismo videli u javnosti, a bio je u vezi sa našom poznatom glumicom! 19:16 Vip 0
OTAC BEBI DOL JEDNU STVAR KOD NJE NIJE VOLEO Bio je džez muzičar, a ćerkinu karijeru je nazvao ludilom 10:55 Vip 0
"MUŽ POSUMNJAO DA DETE NIJE NJEGOVO I TO SAMO ZATO ŠTO BEBA IMA PLAVE OČI!" Potresna ispovest porodilje rastužila mnoge 08:42 Vesti 0
TEYA DORI UMRO OTAC OD TEŠKE BOLESTI Njemu je posvetila najveći hit, sada se pojavile njihove zajedničke fotografije! 09:35 Vip 0
TEYA DORA PEVA SA BOLOM ZBOG TRAGEDIJE KOJU JE DOŽIVELA Naša predstavnica ostala bez najbitnije osobe, njemu bi posvetila pobedu! 14:15 Vip 0
DVA PUTA SAM POKUŠALA DA UBIJEM OCA, BIO JE SAV KRVAV Vedrana Rudan otkrila jezive detalje iz svoje prošlosti 14:40 Vip 0
BOJIM SE UMIRANJA NA RATE Vedrana Rudan bila je žrtva nasilja u porodici, otkrila je jezive tvrdnje o roditeljima 21:35 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
SPREMITE SE, STIŽU PLJUSKOVI RHMZ se hitno oglasio, ovi delovi Srbije prvi na udaru (FOTO) 00:27 Vesti 0
"KOLIKA JE ONDA TAMO KORUPCIJA, LAŽOVI JEDNI": VUČIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Evo zašto nikada neću odustati od svojih principa! 22:33 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 25. APRIL Raku stiže novac, Blizanci treba da budu iskreni prema partneru 19:32