Sputnjik/Alo.rs/I.T. DESET HILJADA VOJNIKA SPREMNO DA RASTRGNE TALIBANE Borci poslednjeg bastiona odbrane traže od Zapada samo jedno 08:41 Vesti 0
Glas Amerike/Alo.rs/I.T. KRAH AMERIKE Kako su milijarde američkih dolara završile kod talibana? 07:34 Vesti 0
Tanjug/Alo! VANREDNI SASTANAK U PETAK Stoltenberg jasan: NATO mora rešiti situaciju u Avganistanu 23:58 Vesti 0
Novosti/Alo! PUTIN OBAVIO HITAN RAZGOVOR Uključuje se u rešavanje problema u Avganistanu 23:49 Vesti 0
Alo/ Tanjug/ M. G. ŠERMAN O EVAKUACIJI IZ KABULA Talibani blokiraju Avganistance na putu do aerodroma 23:00 Vesti 0
Alo.rs/Sputnjik ERDOGAN NAJAVIO RAZGOVOR SA PUTINOM Turska spremna za saradnju sa talibanima 22:29 Vesti 0
Alo.rs/Pink.rs TALIBANI SU SPREMI NA SVE Dževad Galijašević objasnio šta se dešava u Avganistanu (VIDEO) 21:29 Vesti 0
Alo.rs SRAMNO, PONIŽAVAJUĆE I NEPRIHVATLJIVO Milovan Jovanović o velikoj mrlji koja će ostati na Bajdenu i opasnosti koja preti celoj Evropi 18:51 Vesti 0
Alo.rs ŠEŠELJ ZAGRMEO Mariću, Srbija ne sme da povuče taj potez - to bi bila velika greška! 18:35 Vesti 0
Alo/ Tanjug/ M. G. TALIBANIMA POKLON OD SAD I NATO Ostavili im 83 milijarde dolara u oružju, opremi i obučenim ljudima 16:44 Vesti 0
Alo.rs/Sputnjik VEĆI POTRES PRETI REGIONU? Srđa Trifković upozorava posle pada Kabula - Talibani će imati pune ruke posla 15:30 Vesti 0
Alo.rs DETALJI SRAMNOG BEKSTVA Ašraf Gani utekao iz Kabula sa četiri automobila i helikopterom punim novca! (VIDEO) 14:54 Vesti 0
Alo.rs/sputnjik/J.N. ODSECAJU NAM PRSTE ZBOG LAKA, BIČUJU NAS I KAMEUJU Avganistanka koja je pobegla od talibana otkrila šta čeka žene pod vladavinom šerijata: Mi smo za njih samo robinje! 14:37 Vesti 1
Alo.rs/N.A. TRAGEDIJA U AVGANISTANU Nije nosila burku, a onda su je talibani zbog toga ubili, ostavili je u lokvi krvi! 14:15 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
PUTINU STIŽE POMOĆ SAVEZNIKA? "Naši obaveštajni podaci su otkrili da se spremaju da pošalju trupe i oružje" 21:32 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 24. DECEMBAR Ovnovi, maksimalno iskoriste ovaj dan, Bikovi, obratite malo više pažnju na emotivnu stranu 19:30
KAKVU JE TO PORUKU ŽELEO DA POŠALJE ŽOC? Obradović pokazao srednji prst na konferenciji za novinare (VIDEO) 23:41