Pink/Alo/N.S. PECA JE LUD ZA NJOM Marko Đedović otkrio detalje razgovora sa Majom, a onda se osvrnuo na skandal Elene i Frana 09:20 Vip 1
Alo/Đ.M. SVE ĆE SE RASKRINKATI Prvo suočavanje Anđela Rankovića i Sandre Rešić nakon raskida, sledi haos 18:10 Vip 0
Alo/A.J. ANĐELO RASKINUO SA SANDROM ZBOG DALILE?! Bivši zadrugar izneo šok tvrdnje: Pati za njom, zato ne može da bude sa Rešićkom 07:30 Vip 0
Pink/Alo/A.M. MILE I MARTA SU SE BORILI DA JE OPERU Bivši zadrugar otkrio istinu o prevari Elene Kitić, evo šta je Franu radila iza leđa 18:15 Vip 0
ALOONLINE.ME/A.B EKSKLUZIVNI INTERVJU! Marko Đedović otkriva pravu istinu o Dalili i Dejanu, pa priznao čija je žrtva Filip Car, dotakao se i Maje Marinković 16:40
Alo/N.S. SVI ZAJEDNO U ZADRUGU 6 Marko Đedović prokomentarisao skandal Frana Pujasa i Elene Kitić 21:22 Vip 2
Alo/N.S. BEZ DLAKE NA JEZIKU Marko Đedović nije štedeo bivše zadrugare, a onda opleo po Maji Marinković 10:42 Vip 3
Pink/Alo/A.J. KO SE MAČA LATI, OD MAČA POGINE Đedović nikad brutalniji, opelo po Aleksandri Subotić: Skinula majci dečka, a sad joj ovo čudno 11:33 Vip 2
Alo/A.J. NA KORAK DO SUPERFINALA Evo ko je sinoć poslednji izbačen iz Zadruge 5, osvojeno 17. mesto 09:30 Vip 0
Alo/A.J. DALILA MI JE PRIZNALA... Đedović šokiran Dejanovim potezom, pa otkrio da bi i dalje bio uz njega 16:18 Vip 0
Alo/A.J. DRAMA DOBIJA NOVI EPILOG Pokušaj pomirenja Dalile i Cara se pretvorio u žestok sukob zbog bivših partnera 12:00 Vip 0
Alo/N.S. DELUJE KAO DA ŽELIŠ DA BUDEŠ ŽRTVA Marko Đedović održao predavanje Dalili, a ona mu rekla ovo: Koliko god da sam poremećena, nisam glupa! 11:05 Vip 0
Alo/A.J. KEVO GLADAN SAM... KAKAV TRIP, ZAMISLI TI TO Dejan zamišlja svoj povratak u porodični dom nakon pet godina, i kako će to izgledati 19:50 Vip 0
Alo/N.S. JA VIŠE NE ZNAM ŠTA ĆU OD MUKE Filip Car priznao Marku Đedoviću sve: Zbog jedne Dalile tebe će biti sramota zbog ovih postupaka 10:37 Vip 0
Alo/Đ.M. KU**INSKA POLITIKA! Dejan Dragojević zgrožen ponašanjem Viktorije Mitrović, žestoko opleo po njoj, ovo od njega nismo očekivali 14:00 Vip 1
Alo/N.S. POKUŠAO DA IH POMIRIRI Marko Đedović prišao Dalili, pa joj objasnio šta se dešava, ona odmahnula glavom: Pusti me! 09:47 Vip 0
Alo/N.S. NEMA TU SREĆE, BOLESNO JE Filip Car ogolio dušu Marku Đedoviću, pa priznao koliko je kivan na Dalilu 09:22 Vip 0
Alo/N.S. NE ŽELIM DA RATUJEMO Dalila ogolila dušu, pa priznala Đedoviću sve u vezi Filipa Cara 22:25 Vip 0
Alo/N.S. VI STE MENI IDEALNI Marko Đedović dao vetar u leđa Sandri Rešić: Njemu treba neko ozbiljan 15:14 Vip 0
Alo/N.S. OPSEDNUTA SI DEJANOM Đedović žestoko prozvao Irmu, ona odmah skočila, nastao haos u Beloj kući 15:45 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SRBIN JEDAN OD DIREKTNIH IZVRŠILACA UBISTVA Pao glavni čovek za likvidaciju kavčana u Podgorici 12:53 Hronika 0
NIKO NIJE VEROVAO DA SU U STANJU DA TO URADE SVOJOJ DECI Kejt i Vilijam doneli odluku koja menja sve 13:28
KO SU NAJVREDNIJI IGRAČI ZVEZDE? Očekivano prvo mesto, iskusni vode kolo, a ima i jedno iznenađenje 13:52