Alo/A.M. DALILA NE MOŽE DA SE OPASULJI Nakon Dejanovog šokantnog poteza Dragojevićka van sebe, Đedović brutalno opleo po njemu i Aleks 21:50 Vip 1
Alo/A.M. DEJAN LJUBOMORAN? Dragojević ogorčen zbog zbližavanja Đedovića i Dalile, odmah se požalio Lepom Mići 21:25 Vip 1
Alo/A.J. NEMAM POTREBU DA KRIJEM Dalila se okomila na Anđelovu podelu budžeta, iznela šta misli o njemu 19:35 Vip 0
Alo/K.G. ŠOKANTNO Đedović popljuvao zadrugare, a onda otkrio šta sve Aleks priča iza leđa Dejanu 11:40 Vip 0
Alo/A.M. ON NIJE NAŠAO POKLON, A ONA NIJE KRILA ODUŠEVLJENJE Mina ostala bez teksta kada je videla šta je sve dobila, nije mogla da dođe sebi 17:55 Vip 0
Alo/J.J. DA LI TE JE MAMA TAKO VASPITALA Đedović saterao u ćošak Anu i Sanju, pa ih ponizio zbog druženja nakon vrelih akcija sa Filipom Carem 18:00 Vip 0
Alo/J.J. NEKA SVO TROJE IDU U ŠEPAK I POVEDU ALEKS I TEDIJA Đedović dao svoj sud o svim dešavanjima između Dragojevića, Cara i Aleks 17:26 Vip 3
Alo/K.G. SMUČILI SU MU SE VIŠE Đedović brutalno popljuvao zadrugare zbog reči i postupaka, nikoga nije štedeo 14:10 Vip 1
Alo/J.J. GEJ AFERA TRESE ZADRUGU Đedović zapretio Osmakčiću porukama koje čuva u telefonu, Marko se pravdao na sve načine 22:55 Vip 2
Alo/J.J. SVIMA JE PRETIO DA ĆE IH ZAKLJUČATI U PODRUM Mensur na stubu srama zbog izgovorenih reči 20:25 Vip 0
Alo/K.G. PROŠLA JE BILA ŽESTOKA, OVA JE BOLESNA Đedović zadrugarima prepričavao prošlu sezonu, pa otkrio šta je uradio Mariji Kulić 14:20 Vip 0
Alo/K.G. BILA SAM VERNA ČETIRI GODINE Ana odgovorila na Anđelove prozivke, pa se dotakla bivšeg, Đedović je popljuvao zbog prošlosti 08:16 Vip 0
Alo/K.G. NE ŽELIM DA BUDEM KAO VI, BILO BI ME SRAMOTA Milica brutalno poljuvala zadrugare, pa Cara i Dalilu navela za najsamoživije osobe 14:55 Vip 1
Alo/A.M. STALNO OBEĆAVA DA ĆE SE PROMENITI Đedović i Car se udružili pa nikad brutalnije opleli po Dalili, nisu birali reči 21:20 Vip 0
Alo/K.G. POTPUNO SE SLOMILA Jecaji Milice Veselinović odzvanjali pušionicom, nije mogla da prestane da plače, Sandra Rešić pokušala da joj otvori oči 09:07 Vip 0
Alo/A.J. OPŠTI HAOS OKO MILJANINE LJUBAVI Zadrugari se sastali i pokušali da dokuče: Koga Miljana poštuje, a koga voli? 16:25 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠOKIRAĆE IH INFORMACIJE KOJE ZNAM O NJIMA Đedović najavio haos Dejanu i Dalili, nakon ovoga ništa više neće biti isto 14:46 Vip 3
Alo/A.J. PREDSTAVILA SI SE KAO IMBECIL Đedović objasnio Mimi u čemu je njen problem, zadrugari osuli po njoj 17:25 Vip 0
Alo/M. Č. DEJAN SE ISTRESA NA MOJU ĆERKU Aleksandrina majka se oglasila, zbog zadrugarke joj se dodatno otežalo zdravstveno stanje 08:00 Vip 0
Alo/J.J. ANĐELO JE MRZEO ĐEDOVIĆA DUGO Zadrugar je znao Rankovićevu veliku tajnu, a onda je to obelodanio svima 16:39 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
NIKADA NA PRAZAN STOMAK Izbegavajte ovih 5 stvari pre jela, niste ni svesni šta mogu da urade vašem organizmu 17:32