Alo/Đ.M. NA IVICI SAM DA GA TUŽIM! Biljana Dragojević besna na ovog zadrugara zbog uvreda na račun njenog sina, sprema mu haos nakon izlaska! 09:45 Vip 4
Alo/A.M. BEBA NIJE GARANCIJA! Dejanova majka progovorila o Aleksandrinoj želji, a evo šta kaže o Rešićki i Đedoviću kojima se do skoro zahvaljivala! 07:27 Vip 0
Alo/A.M. OCRNIO JE ZA SVA VREMENA! Đedović otkrio Milici i Mensuru da Ana ima gole slike, pa je brutalno isprozivao! 19:19 Vip 0
Alo/A.M. NE SLUTI ŠTA MU SE PRIČA IZA LEĐA! Marko Đedović se nameračio na Dragojevića i osuo žestoku paljbu po njemu! 18:41 Vip 2
Alo/K.G. ŠOK! Ana Jovanović žestoko oplela po bivšem dečku, pa progovorila o golim slikama, sada je jasno zašto strahuje! 10:40 Vip 0
Alo/J.J. ŽAO MI JE, ALI I ONA JE BUDALA! Đedović, Sandra i Mina opleli po Dejanu, Vrbaški se saoseća sa Dalilom! 08:03 Vip 0
Alo/K.G. ŽESTOKO! Anđela oplela po Dejanu jer joj je pomenuo pokojnog brata, on pokušao na sve načine da se opere, a onda ga Đedović matirao! 11:13 Vip 0
Alo/A.M. ZADRUGAR ZGROZIO JAVNOST! Skinuo gaće i p**išao se po krevetu i stvarima, a posle toga uradio je još goru stvar! (FOTO) 18:27 Vip 3
Alo/J.J. PAKUJE STVARI ZA KRNJAČU! Aleksandra i Đedović našalili se na Dejanov račun! (VIDEO) 15:27 Vip 1
Alo/K.G. NE VIDI U ČEMU JE PROBLEM! Dalila nakon snimanja emisije otrčala kod Đedovića da mu ispriča detalje, pa šokirala svojim priznanjem! 21:59 Vip 0
Alo/Đ.M. ON JE DŽELAT, ENERGETSKI VAMPIR! Zadrugari izgovorili na Dejanov račun brutalne stvari i javno obelodanili kako muči ljude kada ga kamere ne snimaju! 13:15 Vip 1
Alo/Đ.M. ZAJEDNO IZLAZE IZ ZADRUGE?! Otkriveni detalji tajnog dopisivanja Dalile i Dejana, nastaće opšti haos! 10:17 Vip 3
Republika/Alo/K.G. DEJAN JE TRAŽIO DA GA RUČNO ZADOVOLJIM! Sandra Rešić raskrinkala Dragojevića i otkrila njegove mračne tajne! 09:02 Vip 3
Srbija Danas/Alo/K.G. DALILA VOLIM TE! Đedović raskrinkao Dejana, pronađene tajne poruke koje je pisao bivšoj ženi! 22:42 Vip 3
Alo/K.G. NIŠTA ME CICA NIJE NAUČILA! Sandra Rešić traži da dobije orden za glupost jer je verovala Dejanu! 20:45 Vip 0
Alo/K.G. ISPLIVALI ŠOK DETALJI! Đedović ispričao Dalili da je posećivao hodžu i otkrio kroz kakav je pakao prošao! 17:49 Vip 1
Alo/K.G. NIJE IH ŠTEDELA! Dalila progovorila o odnosu Dejana i Cara, a onda otkrila šta je pričala sa Aleks, pa sve zaprepastila! 16:02 Vip 0
Alo/J.M. ĐEDOVIĆ RASKRINKAO DALILU I NJENE VRADŽBINE?! Razgovor koji su poveli je pokazao da Dalila dosta zna o tome! 13:38 Vip 1
Srbija Danas/Alo/K.G. ŠVAJCARSKA GA GONI ZBOG TEŠKE PREVARE! Car saznao za podizanje optužnice i da se čeka njegovo izručenje! 18:44 Vip 0
Alo/K.G. NEVERICA! Miki u šoku zbog Dejanovog izlaganja i što je prijateljima okrenuo leđa, a Đedović osuo rafalnu paljbu po njemu! 15:34 Vip 1
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
MOLITVA ZA LONDON, VAŠINGTON I PARIZ Izjava Putina o pravu Moskve na odmazdu uzdrmala Zapad 19:43 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35