Alo/J.M. JANJUŠ JE IMAO POSLEDNJI SE*S SA NJOM! Đedović i Miki započeli raskrinkavanje odnosa Dejana i Aleks, izneli ozbiljne detalje! 15:16 Vip 0
Alo/Đ.M. UDARA NA ANĐELINOG MRTVOG BRATA! Zadrugari zgroženi Dejanovim ponašanjem, Dragojević cimerkama izgovorio skandalozne stvari! 08:40 Vip 0
Alo/A.M. DALILA I DEJAN OVO RADE SVIMA IZA LEĐA! Otkrivena najveća tajna u Zadruzi, niko nije mogao da veruje! 12:41 Vip 0
Alo/J.M. HAOS ĆE TEK NASTATI! Đedović i Anđelo ogovarali Dejana, nisu birali reči za zadrugara! 19:15 Vip 1
Alo/J.M. ON MENE PREZIRE! Rešićka u suzama priznala Đedoviću ono što nikome nije smela da izgovori! 16:50 Vip 0
Alo/J.M. JANJUŠ DOBIO IZNENAĐENJE OD MAJE?! Zadrugari polemišu o tome da li je medved poklon od Marinkovićeve! 18:03 Vip 0
Alo/J.M. DEJAN JE DAVAO LAŽNU NADU REŠIĆKI?! Đedović ne prestaje da iza leđa govori o Dejanu, a evo ko mu je glavni sagovornik! 17:14 Vip 2
Alo/J.M. ĐEDOVIĆ PREDVIĐA DA ĆE SE DEJAN I PORODICE ODREĆI! Zadrugar opleo po Dragojeviću, teške reči izgovorio njemu iza leđa! 15:05 Vip 2
Alo/K.G. ODREKAO SE PORODICE, A NEĆE TEBE! Đedović opleo po Dejanu, pa pokušao da Sandru dozove pameti, ona samo upijala 14:40 Vip 0
Alo/K.G. OVO JE GORE NEGO DA SE POMIRIO SA DALILOM! Đedović ogorčen na Dejana zbog ponovnog odricanja, popucao po svim šavovima! 11:30 Vip 1
Alo/K.G. SUZE RADOSNICE! Sandri Đedović za 8. mart poklonio poziv sa majkom, a evo šta joj je Cica zamerila 16:30 Vip 0
Alo/K.G. MUK U BELOJ KUĆI! Đedović brutalno udario na Dalilu i Dejana, svi zanemeli za crnim stolom! 15:16 Vip 0
Alo/J.M. SAMO GA PUSTI, A TI BUDI DOBRA! Đedović savetuje Dalilu kako da još više zavede Cara! 22:30 Vip 0
Alo/K.G. NE DAJE MI POVODA, ALI ZBOG... Aleks otkrila svoj strah u vezi sa Dejanom, a Đedović je žestoko isprozivao! 23:17 Vip 0
Pink/Alo/K.G. ON JE MEDVED SA SRCEM KOLIBRIJA Osman Karić osulo brutalnu paljbu po Caru, pa se dotakao i prekida prijateljstva koje je sve šokiralo! 21:14 Vip 1
Alo/K.G. ĐEDOVIĆ SANJAO KRISTIJANA! Zadrugar otkrio šok detalje iz sna: Davio se dok mu je... 22:47 Vip 0
Alo/Đ.M. PREKID PRIJATELJSTVA?! Marko Đedović očitao Dejanu bukvicu zbog svog ponašanja i ponizio ga pred milionima! 08:52 Vip 2
Alo/K.G. DAO SVOJ SUD! Đedović siguran da postoji emocija između Ša i Monike, a ovo mu je zamerio u odnosu sa njom! 14:33 Vip 0
Alo/K.G. SKANDALAZNO! Mimu stavili na stub srama zbog neznanja opšte kulture, Đedović je brutalno isprozivao! 10:37 Vip 3
Alo/I.G. SVI KAŽU DA NEVEROVATNO LIČE! Ovo je majka Marka Đedovića, pojavila se u zadruzi i poručila sinu samo jedno! (FOTO) 08:20 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
MOLITVA ZA LONDON, VAŠINGTON I PARIZ Izjava Putina o pravu Moskve na odmazdu uzdrmala Zapad 19:43 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35