Alo/K.G. SVE SE OKRENULO! Mima na stubu srama zbog tajnih šifri, Gruja otkrio da li bi opet bio sa njom u vezi! 17:49 Vip 0
Alo/K.G. ON JE NJEN IZBOR! Ana Jovanović birala između ova dva zadrugara, Anđelo šokirao sve svojom reakcijom! 23:25 Vip 0
Alo/K.G. IMAM NAJBOLJU DEVOJKU, ŽIVIM KAO KRALJ PORED NJE! Osmakčić svima zapušio usta, nahvalio Viktoriju i priznao da joj ni jedna nije ravna! 17:13 Vip 0
Alo/K.G. ŠOK SAZNANJE! Dalila saznala za sve šta je Car pričao njoj iza leđa, pa poludela i napravila opšti haos za crnim stolom! 16:44 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠOK! Otkriveno ko je lažni prijatelj Dalile i Filipa Cara, zadrugari je raskrinkali i stavili na stub srama! 09:30 Vip 0
Alo/J.M. SRLJAM IZ PROPASTI U PROPAST I NISAM SREĆNA! Aleks otvorila dušu o Dejanu, priznala sve, a šokirala posebno ovim! 16:15 Vip 0
Alo/K.G. NE MOŽE DA POBEGNE OD SVOJE PROŠLOSTI! Đedović urnisao Aleks pitanjima o prethodnoj sezoni, ona se odmah skamenila! 14:50 Vip 0
Alo/K.G. ONA MANIPULIŠE! Đedović otkrio Nenadu šta mu je Tara rekla pre haosa koji je sinoć izbio, sada je sve jasno! 13:52 Vip 0
Informer/Alo/K.G. NAPRAVILA RUSVAJ! Dalila zaratila sa Filipom zbog ovoga, a on se nevešto pravdao, zapamtiće je posle ovih reči! 14:22 Vip 0
Alo/I.G. ĐEDOVIĆA ČEKA STAN KADA IZAĐE IZ ZADRUGE! Pevačica mu sprema veliko iznenađenje, organizovaće veliko slavlje! 23:26 Vip 1
Alo/K.G. ONI SU NEUSPESI SVIH RODITELJA! Đedović žestoko opleo po svim zadrugarima, nije ih štedeo, a tek ih čeka pakao od njega! 18:43 Vip 0
Alo/K.G. ZAHVALJUJUĆI VAMA SADA SAM ŽIV! Dejan nikad emotivnijim rečima obratio se Đedoviću i Sandri, pa izazvao muk u kući! 16:43 Vip 0
Alo/I.G. NE PODRŽAVA PLJUVANJE U FACU! Đedović osuo paljbu po Caru zbog ponašanja prema Dalili, pa ga proglasio najnepoštenijim zadrugarom! 19:04 Vip 1
Alo/D.S. URNEBESNO! Đole Kralj odmerio Dejanov ponos, Dragojevićev komentar će vas rasplakati od smeha! 22:10 Vip 0
Alo/D.S. MARIJANA IZGORELA OD LJUBOMORE Zonjićeva komentarisala Dejana i Aleks, Đedović pa priznala da li bi htela vezu sa njim! 08:13 Vip 0
Alo/D.S. ĐEDOVIĆ NAJSTRAŠNIJE IZVREĐAO MIMU: Plaši vrane izgledom, ima čir na stomaku, a tek kakvo joj je lice! 14:11 Vip 0
Alo/D.S. GLUMI MAJU MARINKOVIĆ Đedović komentarisao Dalilino ponašanje, pa je uporedio sa Carevom bivšom 13:19 Vip 2
Alo/K.G. I DALJE OČAJAN! Ša ne može da dođe sebi, kuka i Đedoviću, pa ga molio da smiri Taru i priča sa njom! 23:00 Vip 0
Alo/J.M. DEJAN JE HTEO DECU SA DALILOM! Dragojević priznao sve, a Đedović mu brutalno sasuo u lice da bi mu dete bilo nesrećno i poručio jednu stvar! 19:15 Vip 1
Alo/K.G. SUROVO ISKREN! Janjuš odlučio da Dejana časti srednjim budžetom, pa mu usput dao savet zlata vredan, Dalili neće biti svejedno zbog toga! 18:04 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35