"DOVELI SU MI MRTVOG DRUGA..." Potresni detalji iz života Marka Đedovića, potpuno ogolio dušu: "Drmao sam ga, doživeo sam šok" 11:20 Vip 0
''NE MOGU DA DOĐU I GLUME ZVEZDE'' Dejan opleo po Dušici i Milanu Miloševiću pa se dotakao Marka Đedovića: ''Pošalje mi nekad...'' 19:40 Vip 0
BACILA OKO NA ZAUZETOG MOMKA Marko Đedović totalno raskrinkao Enu Čolić, Peju više ne može da trpi 20:57 Vip 0
ĐEDOVIĆ OTKRIO TAJNU IZ ELITE 8 Ovo gledaoci nisu imali prilike da vide, njih dvoje su ponovo zajedno! 17:40 Vip 0
SANDRI REŠIĆ UGROŽENA BEZBEDNOST? Prikuplja dokaze za tužbu, pa progovorila i o pomirenju sa Đedovićem 21:45 Vip 0
"SVE IDE PREKO SUDA, SKUPLJAM DOKAZE" Pevačica progovorila o Marku Đedoviću i Milici Veličković 15:40 Vip 0
RIJALITI UČESNICI SATERANI U ĆOŠAK Terza dobio pitanje za Medu, Đedović se direktno obratio Anđeli 20:40 Vip 0
"CEO SVET JOJ SE SMEJE!" Marko Đedović otkrio detalje pomirenja Ane i Zvezdana, osuo žestoku paljbu: "Koja se žrtva slika sa dželatom?" 20:30 Vip 0
NEPRIJATELJ MARKA ĐEDOVIĆA RAZVEZAO JEZIK! Bivša zadrugarka zapretila rečima: "Šta će njegova porodica reći?" 17:40 Vip 0
ODMAH PO ULASKU PROGOVORIO O GOREĆIM TEMAMA Đedović ne štedi učesnike, opleo redom po cimerima! 00:23 Vip 0
MARKO ĐEDOVIĆ UŠAO U ELITU! Na samom ulasku osuo paljbu po Sofiji i Terzi, najavio velika raskrinkavanja! 23:50 Vip 0
VANREDNO UBACIVANJE U ELITU Stari rijaliti igrač se vraća na imanje u Šimanovcima, učesnicima neće biti dobro kada ga vide! 23:30 Vip 0
IZBLAMIRALA SE OPASNO! Marko Đedović bez dlake na jeziku osudio učesnicu Elite, pa otkrio šok detalje o njoj 12:20 Vip 0
"PETAK, MILICA ULAZI U ELITU" Terzi i Sofiji se sprema haos, otkriven detaljan plan, nisu ni svesni šta im produkcija sprema! 10:41 Vip 0
"ONA SE TOGA I PLAŠILA" Marko Đedović totalno raskrinkao Gastoza i Anđelu Đuričić, sada je sve jasno! 15:47 Vip 0
"SKRNAVI VERU SVOJOM POJAVOM, PLAĆENA JE!" Đedović zgrožen ponašanje Vesne Vukelić Vendi, bez dlake na jeziku! 13:20 Vip 1
ĐEDOVIĆ ŠOKIRAN DEŠAVANJIMA NA IMANJU! Evo koje učesnike je brutalno osudio i stavio na stub srama: "Deca će im to gledati" 19:58 Vip 0
MARKO ĐEDOVIĆ NAJAVIO TUŽBU! Momentalno se oglasio nakon pomirenja Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića 19:21 Vip 0
NAPADNUTA TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ Njen bivši cimer otkrio sve detalje, usred emisije dobio šok informacije! 07:40 Vip 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
STRAŠAN UDAR IZ BRITANIJE Rešili da Putinu pokvare proslavu Dana pobede, ovo im je PAKLENI PLAN 08:46 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 9. MAJ Vodolije na ljubavnoj prekretnici, Vagi pogoršanje odnosa sa nadređenima, Biku problem sa finansijam 05:00 Razonoda 0