DANAS SLAVIMO LETNJEG SVETOG NIKOLU Evo koje bi OBIČAJE trebalo da ispoštujete - jednu stvar NIKAKO NE SMETE da uradite! 06:00 Vesti 0
SUTRA JE ĐURĐEVDAN, OVE OBIČAJE MORATE DA ISPOŠTUJETE Domaćice, ovo morate obavezno da uradite 12:15 Vesti 0
VERUJE SE DA SE DANAS ISPUNJAVAJU ZAMIŠLJENE ŽELJE Slavimo svete mučenice Agapiju, Hioniju i Irinu 06:00 Vesti 0
DANAS SLAVIMO ZELENI ČETVRTAK Svaki vernik treba da ispoštuje narodni običaj koji tera maler 09:24 Vesti 0
OVE REČI SVAKI VERNIK TREBA DA IZGOVORI DANAS, ZA ZDRAVLJE I BOLJI ŽIVOT Crkva slavi svetog mučenika Terentija 06:00 Vesti 0
ALEKSANDRA IZ BEOGRADA SLAVI 2 USKRSA Praznici ove godine padaju na isti dan, a evo kako će ih njena porodica proslaviti 09:25
BISER HUMSKE I OGROMAN TALENAT PARNOG VALJKA Vanja Dragojević za sport.alo: "Otac me je naučio da zavolim crno-bele boje, najveća čast bi mi bila da budem kapiten Partizana" 07:00
TARA SIMOV SLOMLJENA ZA NAJVEĆI PRAZNIK Već 25 godina prolazi kroz isto, njene reči kidaju dušu! (FOTO) 12:40 Vip 0
KO SE DANAS POMOLI, VERUJE SE DA MOŽE DA OČEKUJE DA ĆE MU SE DESITI ČUDA Slavi se svetitelj koji je činio čuda i posle smrti 06:00 Vesti 0
STARVIČAN UDAR TOKOM PROSLAVE PRAZNIKA Rusi pogodili Sumi, eksplozija kod Crkve, veliki broj poginulih! (VIDEO) 12:02 Vesti 0
KO JE BIO LAZAR, ČIJI SE DAN SLAVI SUTRA? Prema predanju, vaskrsao je nakon 4 dana - ispoštujte ove običaje za sreću i blagostanje 19:25 Razonoda 0
OVO ODMAH URADITE UJUTRU, ČIM USTANETE, NA BLAGOVESTI, ALI NA JEDNU STVAR NI NE POMIŠLJAJTE Znate li zašto se otvaraju širom prozori na najradosniji hrišćanski praznik? 21:30
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
PLJUSAK SA GRMLJAVINOM SAMO ŠTO NIJE LJULJNUO! Ovaj deo Srbije prvi na udaru, RHMZ dao preciznu najavu 10:00 Vesti 0
JEDAN ĆETE LAKO UOČITI NA LICU 6 ranih simptoma bolesti jetre koje ne smete nikako da ignorišete 09:06