U NEDELJU SLAVIMO JEDNOG OD NAJVEĆIH SVETACA KOJI SE SMATRA OGNJENIM Ovo nikako ne sme da se radi na Svetog Prokopija 10:00 Vesti 0
VERNICI, DANAS TREBA DA ISPOŠTUJETE JEDAN NEOBIČAN OBIČAJ Veruje se da OVO treba da uradite sa posuđem 06:00 Vesti 0
TURISTI BESNI ZBOG NERADNOG PONEDELJKA USRED SEZONE: "Samo narod koji ima novca neće pocrkati od gladi" 19:20 BIZ 0
SUTRA JE VELIKI PRAZNIK Ovaj običaj bi svi trebalo da ispoštuju! Veruje se da ga ne valja prekršiti jer vam... 18:51 Vesti 0
DANAS SLAVIMO IVANJDAN! Ove običaje obavezno ispoštujte, a jedna stvar nikako ne treba da se radi 06:00 Vesti 0
DEVOJKE, TAČNO U PONOĆ STAVITE OVO ISPOD JASTUKA Na Ivanjdan ćete saznati kakva vas sudbina čeka 18:18 Vesti 0
DANAS SE ŽENAMA ISPUNJAVAJU SVE ŽELJE! Sveta Agripina će vam pomoći, treba samo DA URADITE JEDNU STVAR 06:00 Vesti 0
U NEDELJU JE TAKO VELIKI PRAZNIK DA SE VERUJE DA SUNCE STAJE 3 PUTA Za Ivanjdan svaki vernik mora da uradi OVO 18:17 Vesti 0
SLAVIMO SVETOG SVEŠTENOMUČENIKA METODIJA: Ovu molitvu obavezno izgovorite za sreću i zdravlje u svom domu 06:00 Vesti 0
SUTRA SVI SRBI SLAVE VIDOVDAN! Ovih 10 reči treba da izgovorite naglas i gledati ka suncu: Evo KOJE običaje valja ispoštovati! 12:42 Vesti 0
DANAS JE CRVENO SLOVO Ni pod tačku razno na Duhovski utorak nemojte raditi OVE stvari, da ne biste sebi prizvali NESREĆU 07:23 Vesti 0
DEJAN DRAGOJEVIĆ DANAS SLAVI BAJRAM! Bivši zadrugar objavio fotografije iz Meke, a ovaj detalj svi su primetili! 17:45 Vip 1
OBELEŽAVAMO SVETOG JUSTINA Veruje se da je danas najvažnije obratiti pažnju na samo jednu stvar 06:00 Vesti 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 16. MAJ Devica treba da se čuva dvoličnih osoba, Škorpija će doneti važnu odluku 19:18