"BABUSKERA NEZADOVOLJNA SVOJIM ŽIVOTOM" Marinković žestoko udara na Kačavendu, strasti na imanju se ne smiruju 14:02 Vip 0
ANA ĆURČIĆ KIPTI OD BESA U SPOLJNOM SVETU! Najavila haos Ivanu Marinkovuću, neće mu biti dobro nakon izlaska 13:02 Vip 0
ISPLIVALA DEŠAVANJA VAN RIJALITIJA Optužuju se za dugove i intimne odnose, cimeri zaratili, ore se Šimanovci! 11:40 Vip 0
ŠOK! GASTOZ TOTALNO RASKRINKAN Otkriveno šta je pričao za Anđelu Đuričić, mislio je da ovo nikada neće isplivati! 11:00 Vip 0
"PETAK, MILICA ULAZI U ELITU" Terzi i Sofiji se sprema haos, otkriven detaljan plan, nisu ni svesni šta im produkcija sprema! 10:41 Vip 0
"SIN ZLATE PETROVIĆ JE U DUGOVIMA" Sve se saznalo, folkerka će doživeti nervni slom, Peja je ovo pokušao da sakrije! 10:00 Vip 0
POTPUNI RUSVAJ U BELOJ KUĆI! Hitno prekinuta emisija, obezbeđenje moralo da interveniše, karambol neviđenih razmera! 09:20 Vip 1
U ELITI PUŠTENA PRELJUBA RIJALITI UČESNIKA! Muk za Crnim stolom, slagali su celu naciju, voditeljka zanemela od šoka! 08:20 Vip 0
"PRESTANI, NEMOJ DA ME DOVODIŠ U SITUACIJU...!" Janjuš pokušava da priđe Maji Marinković, oglasila se i sve priznala! 07:40 Vip 0
HITNO SE OGLASIO OTAC NENADA MARINKOVIĆA! Više ne želi da ćuti, totalno raskrinkao Anđelu Đuričić 02:10 Vip 0
SOFIJA I TERZA NA STUBU SRAMA! Haos u Eliti 8, učesnici ih totalno raskrinkali: "Ograđuju se, sada je kasno..." 01:50 Vip 0
"DA LI SE PLAŠIŠ DA ĆE MILICA UĆI U ELITU 8?" Nastao muk za crnim stolom, učesnici žestoko osudili Sofiju Janićijević 01:35 Vip 0
GASTOZ ŽESTOKO IZVREĐAO IVANA MARINKOVIĆA! Skandal u Eliti 8, u uživo programu došlo do okršaja 01:15 Vip 1
ŠOK POTEZ VODITELJKE PINKA! Nakon nervnog sloma Anđele Đuričić, ona joj žestoko odbrusila: "Da li tebe neko tera da budeš sa Gastozom?" 00:59 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ VRIŠTI I PLAČE NA SAV GLAS! Potresne scene u Eliti 8: "Uništio me je, neka se skloni iz mog života..." 00:40 Vip 1
"EJ ONA IMA 2.000 EVRA NEDELJNO..." Uroš Stanić zaboravio na kamere, pa se izleteo, skandal! 00:00 Vip 0
MOMENTALNO SE OGLASILA MILICA MITROVIĆ! Nakon ove večeri više ništa neće biti isto, sprema se haos u Eliti 8 23:46 Vip 0
"KLASIČNO OGRAĐIVANJE, JA SAM KONJ" Skandalozan potez Borislava Terzića, raskinuo sa Sofijom, pa se setio trudne Milice! 23:31 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
LAV SE PLAŠI JAVNOG PONIŽENJA, BIK STRAHUJE DA ĆE BITI ODBAČEN Ovo su najveći strahovi svakog znaka Zodijaka, a nećete verovati od čega strepi i onaj najmračniji 14:27