Republika/Alo/K.G. STIGAO U BEOGRAD ZBOG NJE Bivši muž Marije Karan došao zbog incidenta koji je nedavno doživela sa dečkom! 18:45 Razonoda 0
Telegraf/Alo/K.G. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Marija Karan objavila prvu fotografiju nakon incidenta koji je imala u centru Beograda sa dečkom! 20:14 Razonoda 0
Blic/Alo/Đ.M. NOVI DETALJI SKANDALA MARIJE KARAN! Saslušani svedoci događaja u Beogradu, a ovo će biti ključan dokaz da se ustanovi ko je kriv! 07:20 Razonoda 1
Telegraf/Alo/K.G. NE KAJEM SE, MISLIM TO ŠTO SAM REKAO Maca se oglasio nakon što je najstrašnije izvređao Mariju Karan! 22:47 Vip 3
Hello/Alo/K.G. NA SVE JE SPREMAN ZBOG SINA Bivši muž Marije Karan nakon incidenta u Beogradu, doneo važnu odluku! 17:44 Vip 2
Alo/Đ.M. NE MAFIJAJ ŽIVOTINJO, IDI SKUVAJ SUPU! Skandalozne reči poznatog voditelja upućene Mariji Karan, javnost zgrožena ovakvim ponašanjem! 13:10 Razonoda 1
Alo/Đ.M. PRVU SCENU SNIMALA SAM SA MARIJOM KARAN I BILO JE... Magdalena Mijatović otkrila detalje saradnje sa popularnom glumicom u „Dinastiji“! 13:09 Razonoda 0
Novosti/Alo/Đ.M. SASLUŠANA MARIJA KARAN! Evo da li će glumica krivično goniti dečka nakon skandala u centru Beograda! 13:59 Vip 1
Blic/Alo/Đ.M. MARIJU KARAN ZATEKLI NA KROVU PORŠEA! Novi detalji skandala koji su nepoznati javnosti: Glumici rasečena butina i povređeno koleno! 07:35 Razonoda 2
Alo/N.D. ONA JE UMIŠLJENA I BAHATA Komšije razvezale jezik i žestoko oplele po Mariji Karan nakon skandala, otkrile da glumi zvezdu, a tu se nisu zaustavili! 07:05 Razonoda 7
Alo/Đ.M. NIKAKVOG NASILJA NIJE BILO! Oglasio se advokat Marije Karan nakon njenog skandala sa dečkom u Beogradu i šokirao izjavom 22:27 Razonoda 0
Tanjug/Alo/Đ.M. TUŽILAŠTVO DONELO ODLUKU! Dečku Marije Karan izrečena zabrana prilaska glumici, a to nije sve! 17:54 Razonoda 2
Alo/Đ.M. PA ŠTA AKO SU SE TUKLI, MORAO JE TO DA OČEKUJE! Šokantna izjava prijatelja Marije Karan i to u programu uživo, voditeljka u šoku nakon ovih reči! 15:55 Razonoda 2
Blic/Alo/D.S. BALABAN POLUDEO, PRESELA MU VEZA SA MARIJOM KARAN Vladan u šoku nakon jučerašnjeg okršaja, nije pretpostavio da će se ovo desiti! 09:14 Razonoda 3
Blic/Alo/Đ.M. MISTERIOZAN ŽIVOT MARIJE KARAN Ćutala je nakon razvoda od Amerikanca, za razvedenog Vladana apsolutno niko nije znao, a jedan detalj posebno intrigira 22:55 Razonoda 0
Blic/Alo/Đ.M. LOMILA PO HOTELU, IMALA HISTERIČNI NAPAD?! Novi detalji skandaloznog sukoba Marije Karan i njenog dečka u centru Beograda! 20:30 Razonoda 0
Blic/Alo/Đ.M. ON SE SAMO BRANIO! Oglasio se advokat dečka Marije Karan, izneo potpuno nove detalje i okrivio glumicu za skandalozno ponašanje! 19:00 Razonoda 1
Novosti/Alo/Đ.M. BIO JE PIJAN U TOKU INCIDENTA!? Novi detalji skandala Marije Karan i njenog dečka, reagovalo tužilaštvo i policija! 15:50 Razonoda 0
Alo/Đ.M. NAPRAVILI SU HAOS U CENTRU BEOGRADA Prve fotografije dečka Marije Karan nakon skandala i navodnog udaranja šamara poznatoj glumici! (FOTO) 15:20 Razonoda 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
''JA SAM MUŽ DŽOA BAJDENA, NA TU TITULU SAM NAJPONOSNIJI'': Američki predsednik izustio NAJVEĆI blam dosad, milioni ljudi ostali u neverici šta je izgovorio! 07:38 Vesti 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 23. NOVEMBAR Vaga će sklopiti isplativ usmeni dogovor, Raku sledi važno poznanstvo, Strelcu nervna napetost 05:00 Razonoda 0