ZBOG KARLEUŠE SAM SUSPENDOVANA I SKINUTO MI JE OD PLATE! Voditeljka javno rekla sve što joj je na duši, ćutala je godinama! 14:15 Vip 0
LEA KIŠ JE ĆERKA LEGENDARNOG SPORTISTE Zbog očeve karijere selila se u više zemalja, ove detalje o njoj niko nije znao 17:58 Vip 1
VODITELJKA SE UDALA NAKON SEDAM DANA VEZE Suprugu je rodila ćerku, pa priznala čime ju je intelektualac osvojio 09:53 Vip 0
DA LI ŠOPIĆKA MISLI NA LEU KIŠ? Lako je voditeljkama koje služe rolate i smeju se na silu tokom emisije! 16:08 Vip 0
LEA KIŠ O BRUTALNOM SUKOBU SA TIJANIĆEM: Neću te oterati, sama ćeš otići jer ćeš imati manju platu od čistačice 17:49 Vip 0
MNOGE SU ME IZNENADILE Sanja Marinković javno rekla da se ne slaže sa stavovima Lee Kiš o rijaliti voditeljkama 22:00 Vip 0
ŠOPIĆKA NIJE OSTALA DUŽNA LEI KIŠ Voditeljka brutalno odgovorila na prozivke starije koleginice! 16:35 Vip 0
OVA BOMBETINA JE ĆERKA VODITELJKE LEE KIŠ Krenula njenim stopama, završila ozbiljan fakultet, a njene fotke ostavljaju bez daha 17:24 Vip 0
SAMO JE SEBE KOMPROMITOVALA! Kija Kockar besno za Alo! nakon prozivki Lee Kiš, ovo je imala da joj poruči 16:00 Vip 0
DOKTORI SU MI SE BORILI ZA ŽIVOT Bolna ispovest Lee Kiš, progovorila o agoniji kroz koju je prošla nakon gubitka bebe 17:05 Vip 0
OBRAZOVANJE NAŠIH VODITELJKI: Jedna ima dva fakulteta, dok je ona uspela i sa osnovnom školom, a ostale... 23:00 Vip 0
UPOZNALI SU SE U LIFTU I VENČALI NAKON SEDAM DANA Voditeljka iskreno o suprugu, a evo šta joj smeta kod njega! 08:20 Vip 0
POKUŠALA DA IZAĐE IZ AVIONA U POKRETU Lea Kiš besna otkrila zbog čega je želela da odmah napusti let, skandal 20:00 Vip 0
NAPRAVILA SVOJ RAJ Raskošna vila Lee Kiš izaziva ljubomoru, a koristi je samo za odmor! (FOTO) 06:30 Vip 0
UPOZNALI SE U LIFTU, PA SE VENČALI POSLE SEDAM DANA POZNANSTVA! Ovaj sportski novinar je muž Lee Kiš! 08:31 Vip 0
IZGUBILA SAM BEBU! Dirljiva ispovest Lee Kiš tera suze na oči, lekari se borili da joj spasu život 16:20 Vip 1
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
ŠOK NA SAMITU U TIRANI Edi Rama pao na kolena pred Đorđom Meloni, ona mu rekla samo jednu stvar! 15:19 Vesti 0
OVO SU DETALJI RAZGOVORA RUSIJE I UKRAJINE: "Zahtevi Putinove delegacije neprihvatljivi u startu" 14:57 Vesti 0
DVA SIMPTOMA JAVLJAJU SE DANIMA PRE MOŽDANOG UDARA Dr Vukićević objašnjava kada je vreme da hitno odete kod lekara 13:53
PSŽ BI DA KUPUJE NA "MARAKANI" Zvezdin štoper na meti šampiona Francuske, crveno-beli traže 10.000.000 evra 13:50