Srbija danas/Alo/A.J. PONOSNA SAM NA KRISTIJANA, KRENULA SAM PO NJEGA Oglasila se Kristina nakon hapšenja Golubovića, podržala nasilje 15:18 Vip 4
Alo/A.J. ČEKAO JE KRISTIJANA DA BI SE POBIO SA UROŠEM Zadrugari šokirani zbog Emila i Golubovića 15:07 Vip 0
Alo/A.J. BUKTI STRAST Kristijan Golubović trudnu verenicu ostavio kod kuće, a zadrugarku zagrlio i privio uz sebe 20:52 Vip 0
Alo/A.J. IMA NOVCA DA KUPI SVE... Dalila o novom dečku, otkrila kako su se upoznali i čime je osvojio 19:30 Vip 0
Alo/A.J. PALE GNUSNE UVREDE I OPTUŽBE Neca i Miljan u žestokom klinču, Vračević doživeo pomračenje 18:50 Vip 0
Alo/A.J. POGLEDAJTE KOLIKO SAM MOKAR Evo kako izgleda jedan trening Dejana Dragojevića, a u svemu ga podržava David 18:35 Vip 0
Alo/A.J. SPLETKARI I ĆOŠKARI Zadrugar osuo paljbu po Super Cveti, smatra da nema elementarnu kulturu 17:00 Vip 0
Alo/A.J. PREVARILA STEFANA SA NJIM?! Oglasio se Osman Karić, brutalno potkačio bivšu snajku i Bogdana 16:05 Vip 0
Alo/A.J. IVAN OPLEO PO MILJANI Marinković otkrio na koga ga podseća zadrugarka, pa joj sasuo sve u lice 15:50 Vip 0
Pink/Alo/A.J. NIJE MOGAO DA TRPI DA GA NAZIVAJU KEROM Oglasio se Markov brat, pa otkrio šta misli o njegovom i Anitinom odnosu 15:20 Vip 0
Alo/A.J. MAJA NE PRESTAJE DA KOPIRA ANU KORAĆ Marinkovićeva napravila čak istu frizuru, starlete identične (FOTO) 18:45 Vip 2
Alo/A.J. KAO UTVARA GLEDA U MENE Maja Marinković otkrila sve o Ćertiću i njegovim emocijama, pa spomenula nju 18:15 Vip 0
Alo/A.J. RASKID U ZADRUZI U EMISIJI UŽIVO Haos u Beloj kući, on priznao da li će pružiti šansu novoj devojci 18:00 Vip 0
Alo/Đ.M. EMIL PRAVI HAOS PO IMANJU! Nova krađa u rijalitiju, zadrugar kipti od besa i demolira sve (FOTO) 12:08 Vip 0
Alo/Đ.M. DEJAN STIŽE U ŠIMANOVCE Dragojević najavio svoj veliki povratak, Kristijanu i Maji sprema haos, a evo i kada (FOTO) 08:27 Vip 1
Alo/Đ.M. KLASIČNA PROSTITUTKA, GUTALA MI JE U ĆOŠKU Stravične optužbe na račun Aleksandre Nikolić, Dejanu neće biti dobro 07:39 Vip 2
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31