Alo!/RTS/M. Š. "POBEDIMO STRAH ZAJEDNO" Podrška žrtvama nasilja: Žene i deca besplatno na Tari, Rudniku, Goču 14:07 Vesti 0
Alo.rs STRAVIČNO NASILJE NAD DECOM U LESKOVCU Snimak uznemirio Srbiju, majka uhapšena! 22:19 Hronika 0
Alo/Srpskainfo/I.T. RODITELJI MONSTRUMI IZ VISOKOG Dete tukli i izgladnjivali, držali ga kao roba! 10:17 Vesti 0
Alo! ODREĐEN PRITVOR OČUHU Pretukao bebu svoje vanbračne supruge: Zatekla ga krvavog i sa podlivima 12:32 Hronika 0
Blic/Alo/E.N. TUKAO JE DETE DOK GA NIJE ONESPOSOBIO Saslušana majka bebe koju je očuh zverski premlatio 11:37 Hronika 0
Novosti/Alo! DEVOJČICA IZMEŠTENA U HRANITELJSKU PORODICU Otac se*sualno zlostavljao ćerku (10) u Kruševcu 18:12 Hronika 0
najzena.rs/alo.rs/S.Ć. "Moj sin je odbranio druga koga su tukli u školi i sada trpim linč roditelja": Sanjina priča naterala nas je da se zapitamo čemu to učimo svoju decu 12:35 Žena 0
Alo!/Informer/M. Š. PRIZNAO DELO Osuđen otac koji je krvnički tukao sina na proslavi mature u Doljevcu, OVO je kazna za nasilnika(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) 17:26 Hronika 1
Avaz.ba/Alo! JEZIVI SLUČAJ POTRESAO BALKAN Saša priznao da je silovao dete! Uvek je sa sobom nosio cvet, a nakon zločina se krio u šumi 22:12 Vesti 0
Alo/ Novosti/ M. G. SRPKINJA UHAPŠENA U BEČU: Tukla sina (7) nasred ulice, mališan od prolaznika molio da zovu policiju 15:21 Hronika 0
Kurir/Alo! JAVILA SE PRVA ŽRTVA "KUL ČIKE" IZ PETNICE Prisilio me je da se slikam gola 22:07 Hronika 0
Alo! ZAVODILA DRUGOVE SVOJE ĆERKE (11) Kristina je sa svima spavala, a sada joj se dešava STRAHOTA 20:16 Razonoda 0
Alo! Stamenković progovorio o slučaju oca koji je podvodio ćerku (14): Ostvaren je se*sualni kontakt, zastrašujuće je ono što se desilo 19:30 Vesti 0
Alo! Darija Kisić hitno reagovala zbog nedavnih dešavanja: Oformićemo stručan tim! Ovo je nedopustivo 17:37 Vesti 1
Alo! Saslušan osumnjičeni za seksualno zlostavljanje u Istraživačkoj stanici "Petnica" 23:29 Hronika 0
Alo! OVO JE SVINJARIJA Član Upravnog odbora Petnica: Nije smelo da se desi, nasilnici su često "dobre čike i osobe od poverenja" 09:53 Vesti 0
N. Gavrilov MESECIMA JE OŠTRIO NOŽ Ispovest oca devojčice (13) koju je njegov radnik silovao u Bogatiću: Mamio je žene u auto 09:07 Hronika 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
"CARSTVO MU NEBESKO" Zaharova se oglasila o ubistvu Ivana Kirilova, godinama je radio protiv NATO pakta 08:42 Vesti 0
DETE (4) U TEŠKOM STANJU PREVEZENO NA REANIMACIJU! Teška saobraćajka u Beogradu, voz naleteo na kombi 08:25 Hronika 0
HOROSKOP ZA UTORAK, 17. DECEMBAR Ovnu radikalne promene na poslu, Vodoliji prolazi kroz period krize sa partnerom, Devici smeta promena vremena 05:00 Razonoda 0