Alo/M.K. MEDIOKRITET KOJI GLOĐE KOSKE Ljuba Pantović bez dlake na jeziku rekla šta misli o Peci i Maji, a ovako je posavetovala Aleksandru 01:00 Vip 1
Pink/Alo/N.S. VRATILA SE PECI NAKON PREVARE VEKA Javnost danima ismeva ono što je Aleksandra izjavila pre samo godinu dana 14:34 Vip 1
Alo/N.D. NE BIH MU OPROSTILA DA JE ZADNJI NA SVETU Aleksandra Subotić ponovo predmet podsmeha na društvenim mrežama 14:24 Vip 2
Alo/N.S. DRMNULA SAM POLA FLAŠE VISKIJA, UPALA KOD PECE Maja Marinković ogolila dušu, pa progovorila o skandalu veka 07:20 Vip 0
Alo/N.S. PUNE RUKE EVRIĆA Aleksandra Subotić napravila lepezu od para, pa otkrila od čega zarađuje (FOTO) 19:56 Vip 0
Alo/A.J. SVI KOJI ME NAPADAJU SUDITE SEBI Subotićka priznala zašto je oprostila prevaru mužu 07:30 Vip 2
Alo/A.J. MISICA IMA NOVOG DEČKA? Jovana Ljubisavljević prebolela Karića, odala ih fotka na mrežama (FOTO) 08:45 Vip 2
Alo/A.J. ŽESTOKO POTKAČILA MARINKOVIĆEVU Aleksandra posle pomirenja sa Pecom ismeva Maju: Jedna buva koja mu je ušla pod jorgan 08:30 Vip 2
Alo/N.S. TAKVE DEVOJKE SU ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU Jelena Golubović žestoko oplela po Maji Marinković, pa otkrila da je kod nje uvidela ljubomoru 18:41 Vip 0
Alo/A.J. SVE LUDE LJUBAVI MAJE MARINKOVIĆ Jednom je uništila brak, drugi je poznati reper, a svi su zaboravili na njega 22:30 Vip 1
Alo/A.J. MAJA MARINKOVIĆ NE PRESTAJE SA PROVOKACIJAMA Starleta nikad žešće potkačila Aleksandru i Pecu, posle ovih reči im neće biti dobro 09:00 Vip 2
Republika/Alo/A.J. ALEKSANDRA SUBOTIĆ OSTALA U ŠOKU NAKON OVOGA Pecu sin nazvao pogrešnim imenom, dete ga se uopšte ne seća? 22:05 Vip 0
Alo/A.J. SUBOTIĆKA POBESNELA ZBOG PRIČA DA JE BILA KOD VRAČARE Ovo je Aleksandru najviše zabolelo nakon što je oprostila Peci preljubu sa Majom 22:45 Vip 0
Pink/Alo/A.J. NA MAJU BAČENA MAGIJA? Priča se da je Aleksandra Subotić posećivala vračare kako bi vratila pecu, tim povodom oglasila se Marinkovićeva 17:50 Vip 0
Alo! / O. K. STIŽU RODE Subotićeva uslovila Raspopovića drugim detetom, a Maja žestoko oplela po njima: Našli su se na deponiji 07:10 Vip 1
Alo/N.S. VARAĆE TE CELOG ŽIVOTA Dalila Dragojević pecnula Aleksandru Subotić, a onda usledio šok odgovor: Nismo svi isti! 19:30 Vip 1
Republika/Alo/Đ.M. DRAGO MI JE ŠTO JE VIDELA KO JE ON ZAPRAVO Majin otac obrnuo ploču i ocrnio Pecu Raspopovića, pa otkrio da li mu je nudio vijagru 13:27 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. SVE JE BIO DOGOVOR ZBOG MARKETINGA?! Isplivali novi šokantni detalji nakon pomirenja Aleksandre i Pece, njen potez ih razotkrio 08:25 Vip 1
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
POSLE OREŠNIKA STIŽE I OSINA: Evo zašto je Zapad uznemiren zbog novog ruskog raketnog arsenala 06:00 Vesti 0
OVE STVARI IZBEGAVAJTE DA NOSITE KAO POKLONE ZA SVETOG NIKOLU U narodu se veruje da tako domaćinu pokazujete nepoštovanje 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Biku iznenađenje na poslu, Raku zanimljivo poznanstvo 05:00 Razonoda 0