Kurir/Alo/N.S. PRVO SUBOTIĆKINO JAVNO OGLAŠAVANJE Aleksandra zapenila od besa, pa svima uputila jasnu poruku 22:00 Vip 0
Pink/Alo/N.S. BIO JE SREĆNIJI SA MAJOM! Pecin drug otkrio pravi razlog njegovog pomirenja sa Subotićkom 21:15 Vip 0
Republika/Alo/N.S. PSIHOZA JE OZBILJAN POREMEĆAJ Karađorđe žestoko udario na Maju Marinković zbog privođenja, nije birao reči 19:16 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. IZBACI IZ KUĆE KREVET U KOM SI SA MAJOM IMAO ODNOSE! Aleksandra uslovila Pecu nakon pomirenja, preko svega je prešla, ali ovo je toleriše 14:54 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. REKAO MI JE DA MU TREBA VIJAGRA ZA ALEKSANDRU Maja Marinković besna kao ris nakon što je Subotićeva objavila zajedničku fotku sa Pecom 09:09 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. VOLI NJEGOVE PARE I LAGODAN ŽIVOT Prijatelji raskrinkali Aleksandru Subotić i otkrili pozadinu njenog pomirenja sa Pecom, skandal u najavi 08:29 Vip 0
Alo/N.S. SUBOTIĆKA RAZLUPALA POLA VILE Pravi skandal na Crnogorskom primorju, uhvatila Pecu dok je ovo radio, pa doživela pomračenje 22:17 Vip 2
Informer/Alo/N.S. ISPLIVALI DETALJI IZ HOTELSKE SOBE Maja Marinković bez dlake na jeziku o Filipu Caru, pa potkačila Zolu 15:53 Vip 1
Alo/A.J. SUBOTIĆKA SE PRVI PUT OGLASILA NAKON ŠTO JE OPROSTILA PREVARU Aleksandra se skinula u kupaći, pa poručila ovo 12:15 Vip 1
Skandal/Alo/A.J. DALILA POBESNELA ZBOG CARA I MAJE MARINKOVIĆ Dragojevićka kuje osvetu sa Pecom, molila da uradi ovo 09:53 Vip 2
Pink/Alo/A.J. ALEKSANDRA SUBOTIĆ PONOVO IMA PROBLEM SA MUŽEM? Peca zove Maju Marinković sa nepoznatih brojeva, a svi čekaju njen potez 21:30 Vip 0
Alo/A.J. NOVE PROVOKACIJE Maja Marinković objavila vrele fotografije iz Pecine kuće, pa potkačila Subotićku, a za bivšeg je imala posebnu poruku 21:15 Vip 3
Informer/Alo/A.J. SUBOTIĆKA I PECA OTPUTOVALI U CRNU GORU Oprostila mu prevaru sa Majom, pa sad zajedno uživaju u luksuzu, kao da se ništa nije desilo 20:15 Vip 1
Repubika/Alo/N.S. PECI SPRAVA NE RADI, ZATO SAM SE VRATILA CARU Maja Marinković otkrila nove detalje raskida, pa spomenula Anu Korać 20:48 Vip 3
Informer/Alo/N.S. PECA ULAZI U ZADRUGU 6 SA MAJOM I SUBOTIĆKINIM RODITELJIMA Haos u najavi, otkriveni svi detalji 11:40 Vip 1
Alo/N.S. MALO SAM SE POIGRALA SA VIJAGROM, PA SAM GA VRATILA TAMO GDE TREBA Nakon skandaloznog pomirenja oglasila se Maja 07:30 Vip 2
Alo/A.J. PLAKAĆE ZA MNOM OBOJE, AKO VEĆ NE PLAČU Maja Marinković bez dlake na jeziku progovorila o Peci, Subotićki i novcu 12:35 Vip 0
Republika/Alo/N.S. NEKA SE VRATI TAKIJU DA JOJ UGAĐA Pecin prijatelj otkrio sve skandalozne detalje njihove veze 11:35 Vip 0
Blic/Alo/A.J. TO ŠTO MI JE URADIO ĆU MU ŽESTOKO NAPLATITI Maja Marinković planira osvetu Peci: Spremna je na sve, a šta tek planira... 08:15 Vip 1
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
POSLE OREŠNIKA STIŽE I OSINA: Evo zašto je Zapad uznemiren zbog novog ruskog raketnog arsenala 06:00 Vesti 0
OVE STVARI IZBEGAVAJTE DA NOSITE KAO POKLONE ZA SVETOG NIKOLU U narodu se veruje da tako domaćinu pokazujete nepoštovanje 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Biku iznenađenje na poslu, Raku zanimljivo poznanstvo 05:00 Razonoda 0