Alo/N.S. PECA SE VIĐA SA SUBOTIĆKOM? Maja je u Beogradu, a evo šta on sa Aleksandrom radi u Crnoj Gori 07:50 Vip 1
Pink/Alo/A.J. MAJA MARINKOVIĆ U SUKOBU SA PECOM? Odmah se oglasila: Nažalost velikim dušebrižnicima... 09:50 Vip 3
Informer/Alo/A.J. PECA HOĆE DNK TEST! Raspopoviću ovaj muškarac uništio odmor sa ljubavnicom Majom, pobesneo kad je ovo čuo 09:25 Vip 0
Pink/Alo/A.J. SKANDAL DOBIJA NOVI EPILOG Aleksandra Subotić otišla kod Pecinih prijatelja u Crnu Goru, da li će se suočiti sa bivšim i Majom? 08:42 Vip 2
Kurir/Alo/A.M. PECA UBEĐIVAO TAKIJA DA VOLI MAJU Subotićkin muž tražio Marinkovićkin pasoš da je vodi na egzotično putovanje 20:43 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. SUBOTIĆKIN MUŽ PRODAJE TABLETE ZA POTENCIJU? Petar Raspopović u žiži javnosti našao se nakon skandala sa Majom Marinković, evo ko je zapravo on 07:15 Vip 0
Alo/N.S. PROMENILA LIČNI OPIS Evo kako je Maja Marinković izgledala pre svih plastičnih operacija (FOTO) 16:05 Vip 7
Alo/N.S. O MOM POŠTENJU PRIČAJU NAJVEĆE KU*VETINE Maja Marinković svima zapušila usta (FOTO) 15:07 Vip 3
Pink/Alo/A.J. NEĆU OSTATI DUŽNA NIKOME Maja Marinković se oglasila, pa se osvrnula na komentar Filipa Cara 18:25 Vip 2
Alo/A.J. KRILI SMO OD TEBE Otac Maje Marinković izneo nove detalje: Otišli su dalje od medijskog haosa da proslave što su zajedno 17:36 Vip 4
Alo/A.J. ZAJEDNO SU, POTVRDILI SU MI SVOJU VEZU Oglasio se otac Maje Marinković, a ovo su novi detalji afere 21:53 Vip 4
Alo/A.J. PRE ALEKSANDRE I MAJE, PECA JE VOLEO OVU PEVAČICU Ova zvezda slomila Raspopoviću srce 15:48 Vip 0
Alo/A.J. ZAPRETILA ALEKSANDRINIM DRUGARICAMA Maja Marinković se ne smiruje posle afere: Dobićete detaljno njihove poštene biografije 12:30 Vip 3
Alo/A.J. SAMO LAGANO I BEZ STRESA Maja Marinković otela Aleksandri muža, a sad je provocira 08:32 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. PRIČALO SE DA JE SA NJIM VARALA MUŽA Oglasio se glavni akter afere Maje Marinković i Aleksandre Subotić i šokirao priznanjem, otkrio celu istinu 01:24 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
PROLEĆE U DECEMBRU KAD MU VREME NIJE! Temperatura ide na +15°C, a nevreme, kiša i sneg stižu od OVOG datuma 06:00 Vesti 0
OVE STVARI IZBEGAVAJTE DA NOSITE KAO POKLONE ZA SVETOG NIKOLU U narodu se veruje da tako domaćinu pokazujete nepoštovanje 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Biku iznenađenje na poslu, Raku zanimljivo poznanstvo 05:00 Razonoda 0