DRAŽAVA DAJE 10.000 EVRA Novi konkurs za kupovinu kuće, uslove moraju da ispune oba supružnika 09:15 BIZ 0
KUPIO JE KUĆU ZA MALO VIŠE OD 3.500 EVRA Sada je prodaje za 109 dinara, a ima 67 kvadrata, na ovu caku mnogi dobro prođu 11:42 BIZ 0
OSVOJIO JE VILU OD 3,5 MILIONA, ALI NE ZAVIDI MU NIKO: Pobegao posle 3 dana da ne bi izgubio život 17:30 BIZ 0
SVETLO SE PALILO, FIOKE SE OTVARALE Studenti su mislili da imaju duha u kući, istina je bila mnogo strašnija 08:20 Vesti 0
JOŠ JEDAN OGLAS SA ŠOK CENOM: 55 kvadrata kuće u Beogradu, plus šansu za biznis, daje za 43.000€! 17:10 BIZ 0
CELO IMANJE DAJE ZA 40.000 EVRA, POGLED SPEKTAKL! 42 ara, sređena kućica, struja, voda, nova stolarija 16:29 BIZ 0
MUŽ JOJ DAJE 200 EVRA MESEČNO ZA ČIŠĆENJE KUĆE, NAPRAVILA PAKLENI PLAN: Nema pojma da sav novac ide u moj džep 19:33 BIZ 0
Marija iz Rakovice dobila je kuću na poklon - ovo je POREZ koji je sačekao, evo od čega zavisi 11:22 BIZ 0
ZAPALILA SE TROSPRATNA KUĆA U NOVOM PAZARU "Čula se jaka eksplozija, a zatim smo videli gust dim" 19:42 Hronika 0
HOLIVUDSKA DIVA KUPILA KUĆU U HRVATSKOJ Blam mostarskog arhitekte se još prepričava, nije znao ko je Selma Hajek 15:43
"KUPUJEM KUĆU NA SELU ZA 5.000 EVRA" Kupcu nije bitno gde je, a ponude već pljušte - verovali ili ne 20:59 BIZ 0
SRBIN OGLASIO KUĆU, PRODAJE JE ZA 8.000 EVRA Ljudi samo bacaju opaske, uopšte ga zbog ovoga nisu štedeli 20:23 BIZ 0
KUĆA I IMANJE OD 70 ARI PO BAGATELNOJ CENI Seoska domaćinstva u Srbiji prodaju za neverovatno male pare, kupaca sve više 15:29 Razonoda 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NOVI DETALJI TRAGEDIJE U NEMAČKOJ Osumnjičeni za napad u Magdeburgu iz Saudijske Arabije 00:20 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27