Espreso/Alo/B.S. ZAVIRITE U DOM HARISA DŽINOVIĆA U ovom luksuzu uživa njegova ćerka Đina, o ovakvoj vili neko može samo da mašta (FOTO) 12:40 Vip 0
Alo.rs/Mediji KUĆA SA DVORIŠTEM I VOĆNJAKOM ČAK 6500 EVRA Banke masovno prodaju nekretnine, a popuste koje daju će vas šokirati 12:07 BIZ 0
Espreso/Alo/B.S. REAGOVALA JE POLICIJA Dok je bila na nastupu, Nadi Topčagić lopovi opljačkali stan i uzeli sve što su našli 11:20 Vip 0
Blic/Alo/B.S. BILA ZAKLUČANA U NIŠU PA POBEGLA Miljana Kulić cimerima opisala detalje bekstva iz porodične kuće, Siniša i Marija nisu joj dali da se vrati u zadrugu (VIDEO) 11:00 Vip 0
alo.rs "GDE KUPUJETE DRVA" Stan na 12 spratu, blizu centra izdaje se za 300 evra, sa sve šporetom na drva, ljudi besni 14:57 Razonoda 0
Alo!/Mediji JEDNA OSOBA NASTRADALA U POŽARU Vatrogasci našli telo u kući kod Kraljeva! 12:13 Hronika 0
Alo!/Telegraf.rs U OBILIĆU OPLJAČKANA PORODICA MILIĆ Lopov im iz garaže odneo vredne alate i vazdušnu pušku! 18:35 Hronika 0
ALO.RS "KO BI NORMALAN OVDE ŽIVEO" Kuća na prodaju, cena povoljna, oglas pokrenuo žestoku raspravu 17:06 Razonoda 0
Alo/M.K. OVDE ŽIVI RADOŠ BAJIĆ Poznati glumac pokazao kuću, ogromno dvorište okruženo zidinama, a zelenilo je na sve strane 16:30 Vip 0
Alo/E.B. VAŽI ZA NAŠU NAJBOGATIJU PEVAČICU, A SADA POTPUNO RASKRINKANA Poseduje kuću od pola miliona evra, dok je istina potpuno drugačija! (FOTO) 08:20 Vip 0
Glossy/Alo/E.B. ZASTAĆE VAM DAH OD LUKSUZNOG DOMA BILJANE I JANKA TIPSAREVIĆA Svaki kutak sređen po poslednjoj modi, uložili su miliona da sve izgleda raskošno (FOTO) 15:00 Vip 0
Alo!/Informer.rs POLICIJA UHVATILA OPASNOG IZNUĐIVAČA Oteo žrtvi na osnovu navodnog duga 42.000 evra, kuću i zemlju! 12:17 Hronika 0
Alo/N.D. OVAKO IZGLEDA NJEGOVA KUĆA NA KOSOVU I METOHIJI Milan Vasić ponosno ističe svoje poreklo, a evo gde je glumac odrastao (FOTO) 09:15 Vip 2
Kurir/Alo/N.D. NA OVO JE PUKLA POLA MILIONA EVRA! Niko nije znao da je Ivana Selakov iskeširala pravo bogatstvo za biznis, evo o čemu je reč 11:20 Vip 0
Alo!/Telegraf VATRA GUTA KUĆU U NOVOM SADU Požar gase troje vatrogasnih kola, ukućani i pas uspeli da se spase! (FOTO/VIDEO) 11:59 Hronika 0
alo.rs/S.Ć. U INAT MAJCI POKLANJA KUĆU Mladić dao objavu o kojoj bruji Srbija, "Nikad neću kroćiti u nju, a imam jedan mali uslov" 22:49 Razonoda 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
IMA MRTVIH I RANJENIH, HOROR U NEMAČKOJ Automobili uleteli u masu i NEMILICE GAZILI, ljudi panično bežali (VIDEO) 20:23 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27