HVALA SAŠI MIRKOVIĆU JER JE HTEO DA POMOGNE DŽEJU KADA SU GA SVI OSTAVILI Baki B3 progovorio o detaljima raspada braka: Bilo mi je jako loše 15:25 Vip 0
DOPADA MI SE KAKO JE CECA OTPEVALA! Dragana Mirković otkrila zašto bi odbila pesmu za film o Džeju 22:50 Vip 0
MARINA I DŽEJ ODNELI VELIKU TAJNU U GROB Dugo ju je potkradao, ovako su mladom pevaču napravili zamku! 12:35 Vip 0
SVI SU GA SE ODREKLI, ZAMOLIO JE DA MU POMOGNEM Saša Mirković i Džej imali su velike planove: Nažalost nismo uspeli, otišao je 15:58 Vip 0
ARKAN JE UBIO DŽEJEVOG BRATA, A ON JE MORAO DA ĆUTI! Jelena Karleuša iznela strašne tvrdnje, dotakla se i filma! 16:43 Vip 0
USPEO SI U ŽIVOTU, ZAVIDE TI SVI Evo zašto svi plaču na istu scenu u filmu "Nedelja" 08:30 Razonoda 1
DŽEJEV BRAT MRTAV UZIDAN U BETON Čuveni kriminalac sa Dorćola bio je strah i trepet, o njegovim delima se i dalje priča 11:13 Vip 0
PRE "NEDELJE" JE PEVAO I PRODAVAO RUŽE NA ULICI Dečaka Alena život nije mazio, ulogu malog Džeja dobio zbog slučajnog susreta u Skadarliji 16:10 Vip 0
NI OVE NOĆI, NI SUTRA, NI NIKAD Objava Marije Ramadanovski tera suze na oči, uoči premijere filma o Džeju uputila tužnu poruku 14:55 Vip 0
DŽEJEVA SESTRA JE UBIJENA Pronađena nakon godinu dana, a naručilac ubistva je član porodice! 11:17 Vip 0
NEĆU DA PLAČEM, ZNAM DA JE MEĐU ANĐELIMA Ceca se prisetila druženja sa Džejem, Anastasija iznela utiske o filmu 23:26 Vip 0
TRUDNA BOGDANA SE UŠUNJALA NA PREMIJERU FILMA Lepa Cecina snajka blista u tesnoj haljini tri meseca pred porođaj 21:11 Vip 0
PRVO POJAVLJIVANJE MARIJE ŠERIFOVIĆ NAKON DOLASKA PRINOVE Pevačica na premijeri filma o Džeju: Promenila sam pelene i došla 20:44 Vip 1
BIVŠI MUŽ JELENE KARLEUŠE U JAVNOSTI SA SUPRUGOM Bojana Karića dugo nismo videli, a sada se pojavio na premijeri filma o Džeju 20:07 Vip 0
CELA ESTRADA SE OKUPILA U ČAST DŽEJA Haos u centru Beograda, Džejeve ćerke prve stigle, a svu pažnju je privukla ona 19:48 Vip 0
ĐANI I BAJA MALI KNINDŽA STIGLI NA PREMIJERU FILMA "NEDELJA"! Sve oči uprte u suprugu poznatog pevača, izgleda fenomenalno! 19:39 Vip 0
NAKON ŠTO JE CECA OTPEVALA PESMU U DŽEJOVOM FILMU Oglasio se Adil, jednim znakom objasnio sve! 10:00 Vip 0
NIKOLA ROKVIĆ SE JAVNO OBRATIO CECI Pomenuo Džeja i opasne situacije u koje su zajedno upadali 19:30 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DA LI VAS NADUTOST I GASOVI MUČE SVAKI DAN? Otkrijte uzrok i rešenje koje stvarno pomaže! 09:00 Vesti 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50