Mediji/Alo!/M.J. NEMA JE OD JUČE U 18 SATI Nestala devojka iz Lučana, poslednji put viđena u Puhovu 20:32 Vesti 0
Alo/Rina/I.T. TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD LUČANA Lančani sudar, jedno vozilo od siline udara potpuno smrskano 14:20 Hronika 0
Alo.rs SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA PUTU PREMA GUČI U sudaru povređeno jedno lice, saobraćaj blokiran 22:26 Hronika 1
Rina/Alo! NA DRŽAVNIH 300.000 DOBIJATE JOŠ 100.000 DINARA Fantastična vest za sve srpske bračne parove! 13:10 BIZ 0
Alo/Rina/I.T. BAGERI SE NE GASE Peti dan borbe sa snežnim blokadama, većina meštana ivanjičkih i dragačevskih sela dobilo struju (FOTO) 10:54 Vesti 0
Tanjug/Alo SNEG IZAZVAO TOTALNI HAOS! Vanredna situacija u Lučanima, bez struje dve trećine opštine! 10:52 Vesti 0
Alo!/RINA/M. Š. Arilje na korak od uvođenja vanredne situacije: Potpuno zavejana dva sela! 09:41 Vesti 0
Alo!/Tanjug/M. Š. MEĆAVA IZAZVILA HAVARIJU Između 4.000 i 5.000 ljudi bez struje u Lučanima 09:13 Vesti 0
Alo!/Tanjug/M. Š. VATRA RADNIKU OPEKLA LICE Nezgoda u lučanskoj fabrici "MB Namenska": Požar u pogonu za proizvodnju raketnog goriva! 18:57 Hronika 0
Alo/ Rina/ M. G. DRŽE LIDERSKO MESTO U jednoj opštini Moravičkog okruga plate su ubedljivo najveće 15:48 BIZ 0
Rina/Alo.rs/J.P. BEOGRAĐANKA "SPASAVA" DRAGAČEVSKE BRAKOVE Danka pokrenula porodični biznis ali ga začinila i novim idejama 16:17 Razonoda 0
Alo.rs ŠAPIĆ Želimo dijalog, ali budite sigurni da nećemo dozvoliti da bilo ko ugrožava Srbe 20:34 Vesti 0
Rina/Alo/A.N. IMAO SAM SAMO KREVET, JEDNU KNJIGU I PSA Stefan modnu pistu zamenio ulaganjem u seoski turizam, evo kako mu se vratilo 21:12 BIZ 0
Alo/ Rina/ M. G. Četiri opštine i jedan grad pred restrikcijom vode: Svakog dana od 100 do 200 litara manji protok vode na Rzavu 13:05 Vesti 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
"NEMA NIŠTA OD PRELAZNE VLADE" Aleksandar Vučić poručio opoziciji: "Ako oni misle da uvedu diktaturu, i to je okej, samo neka vide da li može i kako im to ide" 20:34 Vesti 27