IMA I ONA DUŠU Tejlor Svift u ležernom autfitu odmara sa zgodnim dečkom, ovakvo izdanje nismo gledali 10:55
NIKAD PROVOKATIVNIJA Svi su zanemeli kada je Kejti Peri prošetala u golišavom izdanju, ovo još nismo gledali 15:06
OBUCITE SE KAO KAJLI DŽENER Slavna milijarderka oduševila svojim najnovijim autfitima, sve žene žele njene krpice! 17:06
ĐINA U STAJLINGU OD PREKO 50.000 EVRA Ćerka Harisa Džinovića ne prestaje da iznenađuje, javno se pohvalila skupocenim komadima! 14:59 Vip 0
ZA KAJLI DŽENER LETO JE VEĆ POČELO Mikro kupaći jedva pokriva bujne grudi, mreže gore zbog njenih fotki pored bazena 10:20
VRATILA SE STILU KOJI JE PROSLAVIO Uz ovakvu Dženifer Lopez su mnogi odrasli, autfit inspirisan 2000-im joj stoji kao saliven! 17:09
NEMATE ŠTA DA OBUČETE? Kladimo se da niste u pravu, pogledajte kako lako možete da ,,začinite" i najobičniji autfit 16:02
ŽENA BOMBA Kejt Mos je proslavila 50. rođendan, a niko joj ne bi dao više od 30, očarala u elegantnoj haljini do poda! 19:55
PRIJA NA AUTFIT PUKLA 4.000 EVRA Pevačica se u emisiji pojavila u papreno skupom kompletu, o njenom stajlingu se priča danima 12:19 Vip 0
OBUKLA SAM SE KAO TEJLOR SVIFT Prvo sam od nje pozajmila recept, a sada i šik autfit, pogodite šta mi je bolje leglo! 19:55
EVO KOJE ZNAČENJE IMA CVET NA KARLEUŠINIM GRUDIMA Diva najnovijim stajlingom uzdrmala Balkan, a ovaj detalj je posebano zanimljiv 14:40 Vip 0
VELIKI ŠEŠIR, RUŽA NA GRUDIMA I PAPRENO SKUPA TAŠNA Karleuša u crnom brutalnom autfitu došla na glasanje 13:28 Vip 2
SPREMNA ZA PRAZNIKE, SIJA KAO JELKA Skarlet je oličenje elegancije i stila, jedan detalj će vam se posebno dopasti 10:34
SAVRŠEN JESENJI AUTFIT IRINE ŠAJK Zablistala u kombinaciji kontroverznih čizama i najpoželjnije torbe 12:56
SVE OČI UPRTE U ADAMA I ANĐELU ADAKTAR Pojavili se i napravili haos, svi gledaju u nestvarnu lepotu supruge "Boga obrva" 10:05 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
TURSKA SPREMA POTEZ KOJI ĆE UZDRMATI CEO SVET Isplivalo dramatično pismo, Amerikanci su skroz nemoćni?! 18:14 Vesti 0
SNEG U BEOGRADU ALI I VEĆEM DELU SRBIJE Dva snežna talasa do Nove godine, prvi samo što nije! 17:18 Vesti 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50