Alo/Đ.M. SRPSKA VODITELJKA RONI SA AJKULAMA Šok potez sve ostavio bez teksta, zabrinuti pratioci odmah reagovali, a njena reakcija je hit (FOTO) 21:20 Vip 0
Alo/A.J. ČIM TI ZALIČIM NA NJU, LUPI MI ŠAMAR Bivša voditeljka otkrila detalje odnosa sa majkom, pa progovorila o deci 22:45 Vip 0
Kurir/Alo/A.M. ULAGALE SU U SVOJE OBRAZOVANJE Evo koje su škole završile poznate voditeljke, ona ima dve fakultetske diplome, a jedno im je svima zajedničko 20:08 Vip 0
24sedam/Alo/N.S. ŠVERCOVALA SAM PELENE I NIJE ME SRAMOTA Jelena Bačić Alimpić osvrnula se na život koji je provela van Srbije 14:30 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. SEKLI SU ME NAŽIVO, ON JE IMAO REANIMACIJU Jelena Bačić Alimpić prisetila se traumatičnog iskustva 07:00 Vip 0
Alo/Đ.M. MATIČAR DOŠAO PIJAN, UKRADEN I AUTO Svadbu Jelene Bačić Alimpić obeležili su brojni skandali, otkriveni detalji nakon skoro tri decenije 18:12 Vip 0
Informer/Alo/J.J. POŠTUJEM OBIČAJE Jelena Bačić Alpimpić otkriva na koji način provodi praznike, a onda se dotakla rada na televiziji 19:20 Vip 0
Alo/K.G. PORODICA BOGATIJA ZA JOŠ JEDNOG ČLANA! Jelena Bačić Alimpić nakon što je oženila sina podelila srećne vesti! (FOTO) 12:06 Vip 0
najžena.rs JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ U BIKINIJU U ŠESTOJ DECENIJI: Kad vidite kakvo telo ima, ostaćete bez teksta 08:46
Alo.rs/D. I. NIJE LAKO PRIHVATILA SNAJKU Voditeljka oženila sina, a mladencima poslala poruku! 17:22 Vip 0
Alo/M.K. ONA BAŠ ZNA DA UŽIVA! Jelena Bačić Alimpić je u ovome našla svoj mir i inspiraciju (FOTO) 17:53 Vip 0
Alo.rs/Nina Denda OTVORILA DUŠU Jelena Bačić Alimpić za Alo! progovorila o izazovima u roditeljstvu: Dobre majke puštaju svoju decu da odu! 07:10 Vip 0
Nina Denda BEZ ZADRŠKE Jelena Bačić Alimpić otkriva da se nikada ne bi vratila na male ekrane i priznaje: Preporodila sam se otkako sam otišla sa televizije! 07:20 Vip 1
Alo EMISIJE KOJE STE VOLELI Jelena Bačić Alimpić nakon dugo vremena otkriva da li se vraća na male ekrane (VIDEO) 20:00 Vip 0
Alo/M.G. ESTRADNJACI NA JEDNOM MESTU Aca Lukas okupio krem de la krem društva, Ivana Selakov I Jelena Bačić Alimpić najveća podrška pevaču (VIDEO) 21:25 Vip 0
Alo/Blic/T.Đ Jelena Baćić Alimpić priznaje da nije verovala snajki samo iz jednog razloga - ovo je devojka koja je osvojila srce voditeljkinog sina! (FOTO) 18:45 Vip 0
''OD 17. GODINE RADIM, IMAM TRI BIZNISA'' Marina Visković iskreno o emotivnom životu, a evo na šta troši više od 9.000 evra mesečno 20:05 Vip 0
''KAKVA JE OVO CIGULIGU HALJINA? Elektra Elite oplela po Milici Pavlović, Andreani Čekić, a zbog Cece je povukla ručnu (VIDEO) 20:00 Vip 0
NASILJE JE ESKALIRALO, UGROŽENA JE SVAKA PORODICA Psiholog prof. dr Saša Stepanović U RINGU o realnom učinku blokada 20:00 Vesti 25
''ODAKLE TO TEBI BRE?'' Ema Radujko krije da je osigurala ime na našoj estradi, a evo šta ju je oduševilo kod Cece i Anastasije Ražnatović 20:00 Vip 0
''ZBOG NJENOG PRENEMAGANJA MENJAM KANAL'' Elektra Elite ne podnosi Milicu Pavlović, ali ona nije jedina pevačica zbog koje prevrće očima 17:00 Vip 0
SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL Habuš: Očekujemo preko 14.000 takmičara na Beogradskom maratonu (VIDEO) 15:26
''ŽELJKO JOKSIMOVIĆ MI JE DAO SAVET ZLATA VREDAN'' Princ od Vranje pecnuo stručni žiri PZE25 i odgovorio na prozivke Maje Nikolić 17:59 Vip 0
POČELO JE POSTAVLJANJE BINE ZA SKUP U BEOGRADU: Jedna ispred Skupštine, druga na Trgu Nikole Pašića, narod se priprema za skup ''Ne damo Srbiju'', 12. aprila(FOTO) 17:28 Vesti 0
ŠOKANTNO PONAŠANJE PUTINA PREMA KINESKOM GOSTU U KREMLJU: Šta to znači za globalnu politiku? 15:41 Vesti 0