NAJ ŽENA.RS Ana je SMRŠALA 152 KILOGRAMA ALI SADA IMA ŠEST KILOGRAMA VIŠKA KOŽE Oseća se nikad gore, ove probleme nije očekivala! 11:30
najžena.rs RIJANU UHVATIO PAPARACO NAKON POROĐAJA: Izbacila je i noge i grudi jedni kažu da višak nosi kao modni dodatak, a drugima ovakav stajling bode oči 16:20
NAJ ŽENA.RS SVI TVRDE DA JE OVO ČUDO OD NAPITKA Provereno skida kilograme bez osećaja gladi, može da zameni i večeru 21:38
NAJ ŽENA.RS POPULARNA DIJETA SINDI KRAFORD Možete da izgubite i do pet kilograma za manje od dve nedelje, bez gladovanja 18:03
24sedam/Alo/N.S. GLUMIM I DOBRO MI IDE Sloba Vasić progovorio o životu na selu, mršavljenju i promeni profesije 10:12 Vip 0
NAJ ŽENA.RS JELA JE SVE I SMRŠALA 85 KILOGRAMA Tvrdi da je jedna stvar ključna i da nema veze sa hranom 13:05
NAJ ŽENA.RS OVAJ NAPITAK PROVERENO TOPI MASTI Nikad jednostavnija i jeftinija metoda za mršavljenje 09:27
Alo/Đ.M. SLOBA VASIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Pevač pokazao neviđenu transformaciju nakon duge borbe sa viškom kilograma i sve oduševio 10:58 Vip 0
NAJ ŽENA.RS NUTRICIONISTA OTKRIO ŠTA STVARNO TOPI KILOGRAME Ovi proteini su najjači za mršavljenje, količina hrane je isto bitna! 17:20
NAJ ŽENA.RS DA LI STE SAMI KRIVI ŠTO KILOGRAMI NIKAKO NE ODLAZE? Ovo su greške koje pravite i tako provereno usporavate metabolizam! 11:35
NAJ ŽENA.RS KEFIR POMEŠAJTE SA OVIM SASTOJCIMA I GLEDAJTE KAKO SE KILOGRAMI TOPE Idealan spoj namirnica koji uklanjaju višak masti kao ništa do sad! 17:25
NAJ ŽENA.RS SMRŠAJTE POMOĆU VODE Naučnici došli do zaključka da samo ako se ovako pije, ona topi kilograme! 21:00
NAJ ŽENA.RS SOK OD TRI NAMIRNICE ZA MRŠAVLJENJE Pije se pre svakog obroka kako bi se ubrzao metabolizam 16:31
alo.rs/S.Ć. SKIDA VIŠAK KILOGRAMA U REKORDNOM ROKU Ako koristite ovaj napitak samo nedelju dana, nećete prepoznati svoje telo 10:14 Žena 1
Kurir/Alo/N.S MOLIM LJUDE DA SMANJE SVETLA U KLUBOVIMA, DA MI SE NE VIDI CELULIT! Višnja Petrović ogolila dušu, pa priznala ovo 16:40 Vip 0
Alo/A.J. GLUMAC SVE ŠOKIRAO IZGLEDOM Miloš Timotijević nabacio 14 kilograma za kratko vreme, pa presekao 07:20 Razonoda 0
Alo/A.J. LUNA ĐOGANI BUJNIM POPRSJEM ZAPALILA PRIMORJE Skinula se u bikini, grudi samo što ne ispadnu, a svi su primetili ovo 16:25 Vip 3
Alo/A.J. MILICA TODOROVIĆ NA DIJETI Evo kako je pevačica smršala, a ovo je njen dnevni jelovnik 08:45 Vip 0
NAJ ŽENA.RS JEFTINA MEŠAVINA KOJA TOPI KILOGRAME Očistite se toksina i oslobodite masnih naslaga na brz način 17:22
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
LAV SE PLAŠI JAVNOG PONIŽENJA, BIK STRAHUJE DA ĆE BITI ODBAČEN Ovo su najveći strahovi svakog znaka Zodijaka, a nećete verovati od čega strepi i onaj najmračniji 14:27